Webdesign

kosten?

Je wilt een nieuwe website laten maken voor je bedrijf en vraagt je af “wat kost het nu eigenlijk om een website te laten maken”? Met Ultracom heb je verschillende opties voor zijn. Van ‘€800’ tot €10.000+. De meeste startende ondernemers zullen een website laten maken voor een prijs van tussen de €800,- en 1500,- afhankelijk van het formaat van je bedrijf en begroting.

Over ons

Betaalbare

webdesign

Een budget voor een modern webdesign?

Voor een goed & modern website die goed technisch in elkaar zit en er mooi uit ziet moet je denken aan een budget tussen de €800 en €1500. Voor deze prijs moet je zeker een website kunnen laten ontwerpen tot ongeveer 10 pagina’s die technisch goed in elkaar zit.
Maar als je aan een duurdere website denkt dat betekent dat er meer tijd en werk in je website zal worden gestoken. Voor een prijs boven de €1500,- zal er meer werk gestoken worden in onder andere de technische kwaliteit van je website en de Googlevindbaarheid. Ook zul je met een hoger budget extra functies en opties kunnen toevoegen zoals Googleservices, mobiel vriendelijk (Responsieve webdesign), Silders, effect, kassasysteem of (veel) meer pagina’s!

Onze diensten

De kosten van

extra service

Om de prijs van je website te bepalen moet je globaal weten hoeveel pagina’s je ongeveer wilt. De kosten van een webdesign word altijd bepaald door wat en hoeveel extra functies je website nodig heeft. Om kosten te besparen kun je bespreken met een van onze webdesigners dat je zeker weet hoeveel zal het kosten. De meeste basis modules / plug-ins zitten bij vaak inbegrepen in website prijzen. Functies die extra geld kosten zijn bijvoorbeeld een reserveringssysteem, een boekingsmodule, een e-learning systeem of een webshop. Of als je een specifieke functie in gedachten hebben, en wil je weten hoeveel dat ongeveer kost om te laten maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of door het klikken op offerte aanvragen.

Werkzaam door heel Nederland

Goed zichtbaar in de zoekmachines!

Naast het ontwerpen van je webdesign website komt er ook nog veel extra werk en tijd zitten in het zichtbaar maken van je website. De prijzen hiervan verschillen erg per branche en of je beter gevonden wilt worden in de natuurlijke zoekresultaten van Google (SEO) of direct kiest om te gaan adverteren (SEA)! Met Ultracom hebben we altijd een plan van aanpak. Dat betekent dat onze SEO-marketing specialisten gaan onderzoeken hoe & wat je website nodig heeft om niet alleen je website vindbaar op Google te krijgen, maar ook hoger op Google komen.

Het belang van webhosting & onderhoud.

Als die webshop of website online gegaan is, zijn er nog enkele zaken om rekening mee te houden. Je platform moet veilig gehouden worden door het regelmatig uitvoeren van updates, deze werken het systeem bij, zodat er geen gaten in de beveiliging ontstaan. Je data hou je veilig door regelmatige back-ups te maken. Een voordeel van Ultracom is dat back-ups bij ons standaard uitgevoerd worden voor de klant! Het is daarnaast ook mogelijk om voor een voordelige prijs de website geregeld te laten scannen op malware en ook de benodigde updates uit te laten voeren zodat de website veilig blijft in de toekomst. Lees hier meer over op de pagina WordPress Onderhoud of WordPress Beveiliging.

Als je ook de webhosting door Ultracom laat verzorgen ben je nog voordeliger uit, want dan zitten alle bovengenoemde services in een pakket. We bieden Managed WordPress hosting, op die manier wordt je als ondernemer volledig ontzorgt.

Wil je nu ook goedkoop een website laten maken of een bestaande website laten optimaliseren? Laat je gegevens achter in het contactformulier.

Wij zijn werkzaam door geheel Nederland, dus ook in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhovenMaastrichtEnschedeZwolle en Groningen.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€29

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€799

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs