Social Auto-poster: WordPress SMM-automatisering

Social Auto-poster: WordPress SMM-automatisering

Kun je de kracht van socialemediamarketing negeren? Natuurlijk niet.

Toch is het voor vrijwel iedereen moeilijk om uw bedrijf op sociale media te promoten. Er zijn gewoon te veel sociale medianetwerken met verschillende functies. Bovendien moet je voor elk netwerk een heleboel berichten maken. Altijd.

Bovendien moet u alles zelf regelen. Het is vermoeiend.

Vooral als je erover nadenkt om die ene oude post met veel betrokkenheid opnieuw te posten. Of het aanpassen (herbestemmen) van dezelfde inhoud voor verschillende netwerken.

Het is moeilijk, maar … wat zal een website-eigenaar doen?

U kunt veel verkeer genereren via sociale media. We besteden veel tijd (en geld) aan Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en andere sociale netwerken.

Ook uw doelgroep brengt veel tijd door op dezelfde sociale mediaplatforms. Wat betekent dat?

Als je je doelgroep wilt vinden ( of betrekken) , moet je ze ontmoeten waar ze rondhangen: op sociale media. U moet een solide marketingstrategie voor sociale media ontwikkelen en investeren in een geweldige tool om sociale media te automatiseren. Op zoek naar zo’n tool? Je hebt geluk.

In de recensie van vandaag behandelen we een krachtige tool voor sociale media die bekend staat als Social Auto Poster . We bekijken de belangrijkste functies die Social Auto Poster tot een briljante metgezel maken als je wilt schitteren op sociale media. We nemen de tool dan mee voor een testrun, zodat u weet wat u in de toekomst kunt verwachten.

Laten we er zonder meer op ingaan.

Wat is Social Auto-poster?

sociale auto-poster

Social Auto Poster is een premium  WordPress-plug-in voor sociale media . Het plaatst uw inhoud automatisch op populaire sociale mediaplatforms, zoals Facebook, Twitter, YouTube, Reddit, Telegram, LinkedIn, Pinterest, Tumblr, YouTube, WordPress, Medium en Google My Business.

De plug-in is een trending item op CodeCanyon en is ontwikkeld door een elite-auteur (WPWeb). Het is een beproefde oplossing voor uw behoeften op het gebied van automatisch posten op sociale media.

Over CodeCanyon heeft WPWeb meer dan 10.000 zeer tevreden klanten en de plug-in heeft een uitstekende, bijna perfecte beoordeling. Dat betekent dat u in veilige handen bent.

Hiermee kunt u meerdere sociale netwerken configureren om nieuwe inhoud te plaatsen en oude inhoud opnieuw te posten om uw publiek te bereiken. Social Auto Poster biedt u tal van functies die het automatisch posten op social media een fluitje van een cent maken.

Bovendien is het opmerkelijk eenvoudig te gebruiken, zodat u in een handomdraai aan de slag kunt. 10 minuten tops.

Als u uw activiteiten op sociale media wilt automatiseren, kunt u niet fout gaan met Social Auto Poster. Het biedt een unieke functieset waarmee u uw inhoud kunt plannen om automatisch te plaatsen wanneer u maar wilt. Er zijn geen grenzen aan wat u kunt bereiken, aangezien Social Auto Poster werkt met persoonlijke profielen, bedrijfspagina’s, groepen, enz.

Met de functies die u krijgt en de hoeveelheid tijd die u met deze tool bespaart, zeg ik dat het elke cent die u uitgeeft 100% waard is.

WPWeb is een gerenommeerde ontwikkelaar die gespecialiseerd is in WordPress-producten van topklasse. Gebruikers houden van hun service:

Ze zijn gemakkelijk om mee te werken en hebben een grote technische kennis. ​

Net zoals…

Ze namen de tijd om onze doelen duidelijk te begrijpen en handhaafden diensten totdat aan onze projectbehoeften was voldaan. ​

En…

Een van de zeer zeldzame plug-ins voor WordPress die mijn berichten automatisch kan delen op Facebook-groepen en -pagina’s, Twitter en zelfs Telegram. De online documentatie is zeer uitgebreid en eenvoudig te gebruiken, de plug-in is zeer rijk aan instellingen en vrij eenvoudig te gebruiken. Ik raad het ten sterkste aan. ​

Nu hoef je niet meer handmatig op social media platforms te posten. Bereid uw berichten van tevoren voor en bewaar ze in Social Auto Poster.

Daarna zal de plug-in keer op keer op sociale mediaplatforms posten volgens uw schema.

Lief, toch? Laten we naar de volgende sectie gaan.

Social Auto Poster-functies

sociale auto poster wpweb-functies

Social Auto Poster biedt u een briljante reeks functies die het automatisch posten op sociale media gemakkelijk maken.

U kunt de plug-in binnen enkele minuten installeren. Geniet vervolgens van de voordelen van marketingautomatisering voor sociale media.

Hier is een korte lijst met de functies die u kunt verwachten.

 • Automatisch posten op meerdere social-mediaplatforms – Met Social Auto Poster kunt u automatisch nieuwe en oude inhoud posten op meer dan 10 social-mediaplatforms.
 • Ondersteunt aangepaste berichttypen – Social Auto Poster helpt u bij het automatisch plaatsen van blogposts, pagina’s, WooCommerce-producten en andere aangepaste berichttypen die u op uw website gebruikt.
 • Configureer elk sociaal medianetwerk uitgebreid – U kunt uw inhoud delen met meerdere accounts op ondersteunde netwerken. Social Auto Poster werkt met profielen, bedrijfspagina’s, communitypagina’s, groepen, enz.
 • Maak hashtags van tags en categorieën – Social Auto Poster kan tags, categorieën en aangepaste taxonomieën als hashtags posten.
 • Volledige controle over het delen van sociale media – Social Auto Poster is handig als u alleen de titels van uw berichten wilt delen, een hashtag wilt toevoegen, een @gebruikersnaam of een aangepaste tekst wilt vermelden. Bovendien kan de plug-in afbeeldingen van blogposts ophalen en deze aan uw gedeelde sociale media toevoegen.
 • Emoji-ondersteuning – Social Auto Poster wordt geleverd met emoji’s om uw sociale media-aandelen aantrekkelijker en boeiender te maken.
 • Logboeken bijhouden – De plug-in wordt geleverd met een mooi dashboard dat u helpt bij het volgen van sociale posts.

En er is meer …

 • Taxonomieën uitsluiten – U kunt taxonomieën selectief uitsluiten.
 • Categoriegewijs posten – Stel in welke posts naar elk netwerk gaan op basis van categorieën.
 • Deel uw berichten meer dan eens – Met Social Auto Poster kunt u elk bericht meerdere keren delen, keer op keer.
 • Customize bericht formaat – Sociale Auto Poster heeft de mogelijkheid om een aangepast bericht voor elk account afzonderlijk toe te voegen.
 • Een enkele WordPress-post publiceren – Mogelijkheid om met slechts één klik een enkele post tegelijkertijd op alle geconfigureerde accounts te plaatsen.
 • Unieke URL’s – Met Social Auto Poster kunt u elke keer dat u een bericht plaatst unieke URL’s genereren om het vervelende probleem van dubbele inhoud te voorkomen.
 • Houd uw klikken bij – U kunt Social Auto Poster eenvoudig integreren met Google Analytics Campaign Tracking, zodat u het exacte verkeer kunt volgen dat uw sociale berichten genereren.
 • Automatisch opnieuw plaatsen van reeds bestaande berichten – Spreekt voor zich. Ongeveer.

Social Auto Poster biedt je alle functies die je nodig hebt om je sociale mediaspel naar een hoger niveau te tillen. Toch blijft de plug-in ongelooflijk eenvoudig te configureren en te gebruiken, wat hem perfect maakt voor zowel beginners als professionals.

Alles voor de kleine prijs van slechts $ 39 dollar voor de  reguliere licentie (geweldig voor website-eigenaren) en slechts $ 248 dollar voor de uitgebreide licentie, ideaal voor bureaus en webontwikkelaars. Het is een eenmalige vergoeding als u zich dit afvraagt ​​en biedt u toekomstige updates en zes maanden professionele ondersteuning.

Hoe sociale automatische poster te configureren

Social Auto-poster - WordPress-plug-in

Nu we functies uit de weg hebben, kunnen we Social Auto Poster testen. U kunt Social Auto Poster niet downloaden van WordPress.org omdat het een premium-plug-in is. Ik heb een kopie van de premium-plug-in en je kunt ook je eigen exemplaar ophalen bij CodeCanyon. Laten we nu plezier hebben!

Navigeer naar  Plug-ins> Nieuwe toevoegen , zoals we hieronder markeren.

sociale auto-poster installeren

Klik vervolgens op  Upload Plugin , kies het Social Auto Poster .zip-bestand op uw computer en klik op Nu installeren , zoals hieronder weergegeven:

upload plug-in voor sociale auto-posters

Daarna,  Activeer de Plugin:

activeer sociale auto-poster

Klik vervolgens op de volgende kleine link om de Social Auto Poster-database bij te werken. Hierdoor kan de plug-in je site kammen op berichten en zo – je weet wel, om een ​​index op te bouwen:

update de sociale automatische poster-database

Social Auto Poster-instellingen

Na het bijwerken van de database is het eerste dat u ziet de instellingenpagina voor Social Auto Poster, die er als volgt uitziet:

sociale auto poster instellingen

Op het bovenstaande scherm heb je een heleboel opties om de plug-in Social Auto Poster te configureren. Al deze instellingen spreken voor zich. Zij zijn:

 • Logboeken voor sociale berichten inschakelen – Vink dit vakje aan om uw activiteiten op het gebied van sociale berichten op te slaan in de database die kan worden bekeken vanuit de sectie ” Logboeken voor sociale berichten “.
 • Google Analytics Campaign Tracking – Met dit selectievakje kunt u uw Google Analytics-account koppelen aan Social Auto Poster, zodat u het verkeer kunt volgen dat uw sociale berichten genereren.
 • Schakel automatisch posten alleen in voor nieuwe berichten – Hiermee wordt automatisch posten alleen ingeschakeld voor nieuwe berichten.
 • Prikbordberichten plannen – Met deze optie kunt u uw sociale berichten plannen. U kunt onmiddellijk automatisch posten, na enkele minuten, elk uur, tweemaal daags, dagelijks of wekelijks.
 • Sta automatisch posten van plug-ins van derden toe – Vink dit vakje aan als u automatisch inhoud wilt posten van plug-ins van derden waarmee frontend-verzending mogelijk is.
 • Verwijderopties – Vink dit vakje aan als u de plug-in Social Auto Poster niet langer wilt gebruiken.
 • Foutopsporingslogboek – Deze optie toont u de locatie van het logboekbestand van de Social Auto Poster.

Op alle andere tabbladen op de  pagina Instellingen kunt u instellingen voor automatisch posten configureren voor elk social media-netwerk:

Al deze instellingen spreken voor zich, dus het is niet nodig om dit bericht onnodig lang te maken. Als je echter hulp nodig hebt, bekijk dan deze videozelfstudies van de officiële documentatie van Social Auto Poster . De video’s laten zien hoe u elk sociaal netwerk configureert voor de beste resultaten.

Andere opties

Met het instellingenscherm uit de weg, laten we andere opties voor Social Auto Poster behandelen. Laten we beginnen met de  Reposter .

Reposter

Klik in het menu Social Auto Poster op  Reposter , zoals hieronder weergegeven.

Als u dit doet, gaat u naar de volgende  Reposter- pagina:

Hier heb je een aantal opties: Nogmaals, alles spreekt voor zich.

 • Unieke plaatsing – Vink dit vakje aan om alleen berichten te publiceren die nooit door Social Auto Poster zijn gepost. Dit is handig als u bestaande berichten heeft en wilt dat deze slechts één keer op uw sociale media-accounts worden geplaatst.
 • Wanneer plaatsen (Planning) – Met deze optie kunt u het boekingsschema voor Reposter instellen. Stel het interval niet lager dan 30 minuten in om accountblokkering te voorkomen.
 • Minimale en maximale leeftijd voor berichten – Met deze twee opties kunt u de minimum- en maximumleeftijd, in dagen, instellen van de berichten die automatisch moeten worden gepost. Stel het in op 0 of laat het leeg om alle berichten te delen, ongeacht wanneer ze zijn gepost.
 • Boekingsdagen uitsluiten – Hiermee kunt u dagen kiezen die u niet automatisch wilt posten.
 • Als je klaar bent – Met deze optie kun je kiezen wat er gebeurt als de Reposter al je bestaande berichten automatisch plaatst. U kunt berichten herhalen of de reposter opdracht geven te wachten op nieuwe inhoud.
 • Boekingsopdracht – Selecteer een boekingsopdracht en alle geplande berichten worden op de geselecteerde boekingsopdracht geplaatst. U kunt post-ID’s gebruiken of willekeurig automatisch posten.

Snel delen

Een andere interessante functie voor Social Auto Poster is de  Quick Share . Als u andere inhoud, afbeeldingen of zelfs een URL wilt delen behalve uw WordPress-bericht of -pagina, dan kunt u deze ook delen via deze functie. Klik op Snel delen in uw Social Auto Poster-menu, zoals we hieronder benadrukken.

Als u dit doet, gaat u naar het volgende  Quick Share- scherm:

Met het bovenstaande scherm kun je snelle berichten maken (in tegenstelling tot WordPress-berichten) en deze delen op sociale medianetwerken. Deze functie is handig als u een snelle update wilt delen zonder een native WordPress-bericht te maken.

Met Quick Share kun je een afbeelding of video toevoegen, een aangepast bericht toevoegen, een schema instellen, links toevoegen en tegelijkertijd delen met meerdere sociale netwerken.

De andere opties …

… Stelt u in staat om respectievelijk uw  Social Posting Logs ,  Manage Schedules en  Posting Debug Logs te bekijken. Er is hier niet veel te zien.

Gewoon logboeken 🙂

Laatste woorden

Socialmediamarketing is een krachtige strategie om de naamsbekendheid te vergroten, een community te creëren en uw gebruikers te betrekken op de enige plek waar ze graag rondhangen: sociale media.

Als het goed wordt gedaan, heeft het een positieve invloed op uw bedrijfsresultaten. U kunt meer bezoekers naar uw website leiden en leads omzetten in betalende klanten.

Om socialemediamarketing als een professional te hacken, heb je een krachtige tool nodig, zoals Social Auto Poster van WPWeb. Zo’n tool kan uw werk 100x gemakkelijker maken.

Wat is je favoriete functie voor sociale autoposters? Laat het ons weten in de comments.

0
Domeinen lijst
Jouw domeinen lijst is leeg

Domeinen

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Welkom.

Ultracom is ontstaan door het zoeken naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Ultracom.

Log in op uw account