Wat is het verschil tussen Ux en UI? [incl. info-graphic]

De termen UX en UI wekken veel vragen op. UX staat voor User Experience. UX is meer dan enkel Wireframes maken. De belangrijkste taak van een ux-designer is

Wat is het verschil tussen Ux en UI? [incl. info-graphic]

Website onderhoud

Ultracom een daadkrachtig webdesign bureau
Betrouwbaar en betrokken. Ervaren maar nog altijd even gepassioneerd. Ons team popelt om elke dag voor u aan de slag te gaan.
Zonder eigen website kun je eigenlijk niet meer meekomen met je bedrijf deze dagen. Een website of webshop is simpelweg onmisbaar geworden in deze tijd om de gewenste service te kunnen bieden en ook om simpelweg door meer klanten gevonden te worden.
Logischerwijs is zelf een website bouwen voor de meeste mensen nog steeds een flinke uitdaging. Er komt immers heel wat bij kijken en de meeste mensen hebben er ook gewoon de tijd niet voor.
Daarom nemen we dat bij Ultracom dan ook graag allemaal voor je uit handen. Een goede, stijlvolle website of webshop kun je bij Ultracom laten ontwerpen door één van onze professionele webdesigners. Of je neemt alleen hosting af en gaat zelf met WordPress aan de slag, net wat je zelf wilt.
Een (nieuwe) website laten maken is de eerste stap richting online succes. Daarnaast wil je uiteraard de juiste doelgroep bereiken en ervoor zorgen dat je website leads genereert. Onze Online Marketing experts kunnen – samen met jou – zorgen voor meer bezoekers, leads en klanten via je website m.b.v. Google Ads en conversieoptimalisatie.
Het grote voordeel van een website voor je laten ontwerpen ten opzichte van er zelf één ontwerpen is natuurlijk dat dat het je enorm veel tijd en moeite scheelt en het resultaat veel professioneler wordt door de kennis en ervaring van een door de wol geverfde webdesigner. Op basis van een door hemzelf of jullie samen ontworpen thema past de designer je website aan op jouw huisstijl, kernwaarden en meer. Samengevat is het voordeel van een maatwerk website dat echt al je wensen en eisen doorgevoerd kunnen worden. De website wordt gemaakt op basis van honderden verschillende WordPress plugins, geheel met een unieke layout, kleuropties en speciale functies. Misschien wil u een zakelijke site in sobere tinten of een levendige site met veel beweging, alles is mogelijk.
Met uitgebreid en persoonlijk één op één contact, live samen om de tafel of toch liever via beeldbellen, net hoe het uitkomt. Zo heb je uitgebreid de ruimte om je wensen te bespreken en af te stemmen met de ontwerper. Ook zal die nog tal van nieuwe ideeën en mogelijkheden met je doornemen. Wij brengen de creativiteit en de professionaliteit die je zoekt om die strakke website zeer snel in de lucht te krijgen!
Wie bij ons een website laat maken kan rekenen op korte communicatielijnen, deadlines die worden gehaald en daadkracht. Dit vinden we belangrijk in ons werk en deze werkwijze hanteren we dan ook voor onze klanten. Om jouw website zo snel mogelijk live te zetten, hebben we een stappenplan ontwikkeld die de basis vormt voor een gestroomlijnde samenwerking. Wij zijn er trots op dat we dit allemaal mogelijk kunnen maken en daarbij eerlijke en transparante tarieven hanteren.

Kies je voor Ultracom om je website of webshop te laten maken, dan kun je rekenen op:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is best-live-chat-wordpress-plugins.jpg
Hosting
Voor een website heb je ook een domeinnaam en meestal ook een of meerdere email adressen nodig. Die kun je natuurlijk bij een derde aanschaffen. Maar dat hoeft niet. Bij Ultracom bieden wij je deze service allemaal in-house, zodat je alles op één plaats hebt, wel zo overzichtelijk!
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is code-1-e1526674246391.jpg
Volledig ontzorgt worden: WordPress onderhoud
Bij een nieuwe website of webshop komen verschillende zaken kijken behalve de al genoemde hosting en e-mail. Ook beveiligings- en snelheids-updates en het maken van backups in WordPress zijn van groot belang. Doe je het niet, dan loop je risico’s. Voor veel ondernemers zijn dat ook zaken die zij het liefst uitbesteden om zich volledig op het ondernemen te kunnen blijven focussen. Bij Ultracom begrijpen we dat volledig en doen we dus al dit soort onderhoud voor je. Voor ons zijn backups maar ook updates dagelijkse kost: we doen het snel, vakkundig en we weten precies waar we op moeten letten.
En als er zich een calamiteit voordoet staan wij voor je klaar om je website of webshop vliegensvlug te herstellen met behulp van die gemaakte backups.
Onze supportafdeling houd websites en webshops up-to-date, voorziet jou als klant van advies voor een nog betere website of webshop én helpt je op weg als je er even niet uitkomen.

Kortom: wij zorgen ervoor dat jij optimaal voordeel en profijt hebt van jouw website of webshop zonder kopzorgen.

Hoe kies je een SEO-vriendelijk WordPress-thema?
SEO specialisme
Een SEO specialist is iemand die gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie (ofwel search engine optimization). Een SEO expert zorgt ervoor dat er bepaalde zaken aan de vindbaarheid van je website worden verbeterd, waardoor deze hoger in Google komt te staan. Met het gebruik van de juiste zoekwoorden, het optimaliseren van je content, het bouwen van links zorgt de specialist voor meer verkeer naar je website.
De Ultracom Seo Marketing afdeling weet als geen ander hoe we voor een goede online vindbaarheid moeten zorgen en helpt jouw bedrijf daarmee aan meer bezoekers, leads en klanten.
En onze Google Ads campagnes scoren een hogere conversie tegen lagere kosten.
Ultracom is ontstaan door het zoeken naar de beste oplossingen voor onze klanten, wij gebruiken diverse slimme bouwblokken, elementen en systemen die door ons tot in detail zijn getest, om zo 100% te kunnen garanderen dat dit de juiste keuze is om op het juiste moment in te zetten.
Bescherm je website en je klanten
Wij maken en houden je website veilig met behulp van een Firewall om de inval van hackers te voorkomen en voorzien je van beveiliging tegen de gevreesde DDoS- aanvallen. Een SSL-certificaat is natuurlijk onmisbaar voor de veiligheid dus wordt het SSL-certificaat inbegrepen bij de Firewall. Ook kunnen we je website een snelheid boost geven met Content Delivery. Minder bekend maar zeker ook iets om aan te denken zijn Malwares. Deze kunnen flink schade toebrengen aan je website, waardoor het voor ons prioriteit is om te zorgen dat je website %100 Malware vrij blijft.
De gegevens van je klanten moeten natuurlijk ten alle tijde veilig zijn, of het nu een website of een webshop betreft.
Reagerend ontwerp

Een mobiel vriendelijke website of webshop

De website moet natuurlijk ook op een smartphone of tablet tegenwoordig gewoon perfect toegankelijk zijn.
Het internetverkeer vanaf mobiele devices als tablets en smartphones is de afgelopen jaren flink toegenomen. Als je een website bouwt met onze responsive templates zorg je voor een optimale ervaring op alle (mobiele) apparaten. Onze templates zorgen ervoor dat je website zich automatisch aanpast aan verschillende beeldschermformaten. Het maakt dan niet uit of een bezoeker je website bezoekt vanaf een PC, tablet of smartphone.
5 belangrijke beveiligingsprotocollen voor WooCommerce-sites

Snel persoonlijk contact bij vragen

Voor vragen zijn wij bij Ultracom zes dagen per week beschikbaar. En we beantwoorden die vragen altijd snel en persoonlijk. Geen ellenlange wachttijden en ook zeker geen chatbots, maar een expert die volledig met jou meedenkt. De reactietijd van onze supportmedewerkers is maximaal 4 uur; je hoeft dus echt nooit lang te wachten.
25+ beste e-commerce WordPress-thema's voor online winkels
Zelf WordPress website maken
Als je er niet voor kiest om een website te laten designen door ons maar liever zelf aan de slag gaat, kun je bij Ultracom ook alleen de hosting afnemen. Zodra je een hosting hebt afgesloten wordt je stap voor stap door het proces van een WordPress website maken geleid. Dat begint met het kiezen uit één van de vele templates. Met de handige, bij het hosting pakket inzittende tools kun je vervolgens alle details van je website zo invullen als je dat zelf wilt.
In de editor zet je de website lay-out tot in detail naar je hand. Met de honderden professionele design-templates voorzie je jouw pagina gemakkelijk van een unieke en stijlvolle vormgeving. Naast meer dan 100 sjablonen zijn er ook honderden lettertypes waar je uit kunt kiezen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface voeg je tekst, afbeeldingen en video’s toe zonder gebruik van ingewikkelde programmeertaal. De sitebuilder zet de door jou gewenste onderdelen namelijk zelf om in web code. Zo hoef jij je alleen maar op de content te richten.
En natuurlijk kun je ook nu weer volledig gebruik maken van alle hierboven genoemde specialiteiten. Hulp bij SEO, onderhoud van de website, bescherming van de website of webshop en het beantwoorden van uiteenlopende vragen biedt Ultracom aan alle klanten, ongeacht voor welke werkwijze ze willen gaan.

LOCATIE

Weteringstraat 17

7041 GW  ‘s-Heerenberg

Nederland

CONTACT

Tel: +31 687 234 243

Email: [email protected]

Website: www.ultracom.nl

Facebook: ww.facebook.com/Ultracom

Google Review: Plaats een review

U kunt ook ons vinden op Marktplaats

Lees meer

Ultieme gids voor WordPress-categorieën en -tags

7 manieren om de conversieratio’s van WooCommerce te optimaliseren

Meer leads genereren met WordPress

Domeinen toewijzen in WordPress (Domain Mapping)

0
Domeinen lijst
Jouw domeinen lijst is leeg

Domeinen

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Welkom.

Ultracom is ontstaan door het zoeken naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Ultracom.

Log in op uw account