Webdesign

Haren

Wanneer je samenwerkt met Ultracom webdesign Haren, ben je verzekerd van een uniek webdesign. We zijn een full-service bureau en verzorgen voor onze klanten daarnaast ook de online marketing & SEO. Ook bieden we Managed WordPress Hosting en website onderhoudspakketten. Zo houdt je tijd over voor andere zaken!

Over ons

Een aantrekkelijke

website laten maken in Haren?

Volledig Google friendly voor optimale conversie.

Wanneer je Ultracom webdesign Haren inschakelt worden je wensen en ideeën op de eerste plaats gezet. Vanaf de start van het ontwerp proces krijg je toegang tot ons platform om daar gemakkelijk content in te sturen en het gehele proces stap voor stap te kunnen volgen. Zo zijn we extra wendbaar en kunnen de plannen snel aangepast worden als je intussen nog aanpassingen wilt doen. Om het webdesign zo Google Friendly mogelijk te maken is het belangrijk de collega’s van SEO & Marketing zo vroeg mogelijk nauw te betrekken. Dit zorgt ervoor dat je website zo goed mogelijk is ingericht om hoog in de zoekresultatenlijst van Google terecht te komen en zo maximale conversie te behalen.

Onze diensten

Jouw doelen

onze expertise

Het is voor ons prioriteit dat je website niet alleen professioneel oogt, maar dat hij ook glansrijk het doel bereikt waarvoor hij gecreëerd is. Winst opbrengen, van informatie voorzien, voorzien in de mogelijkheid tot afspraken plannen, noem het maar op. En natuurlijk behoort een platform op maat ook tot de mogelijkheden. Het doel kan dan wel divers zijn maar een aspect komt altijd terug: gebruiksvriendelijkheid (UX) voor de bezoekers leid tot succes. Daarbij moet je denken aan zowel snelle laadtijden als intuïtieve navigatie, dit houd bezoekers op je website en geeft ze die positieve ervaring. Dat is een must voor een conversie gerichte website en dat is onze expertise.

Werkzaam door heel Nederland

Responsive webdesign is een must

Een ander belangrijk aandachtspunt voor een succesvol webdesign, is dat deze volledig responsief ontworpen is. Het gros van de bezoekers surft tegenwoordig voornamelijk via een smartphone of tablet dus vanzelfsprekend is het prioriteit dat de webshop of WordPress website ook daarop vloeiend aansluit. Te vaak zien we nog websites die haperen of waarvan niet alles leesbaar of functioneel is, door een webdesign wat niet mee schaalt met de afmetingen van het gebruikte scherm. Dat kan echt niet meer.

SEO en SEA

Zoals hierboven al benoemd werkt onze webdesigner altijd samen met een SEO-specialist. Zo worden de juiste zoekwoorden geïmplementeerd, en wordt er gekozen voor kwalitatieve backlinks om je website die boost in autorite te geven die Google verlangt. Daarnaast hebben we collega’s klaarzitten die graag content voor je uitschrijven en logo en huisstijl ontwerpen. Zie ook de pagina SEO & Marketing.

We werken bij Ultracom webdesign Haren bij voorkeur met WordPress. Dit content beheer systeem heeft als grote voordeel dat het een streepje voor heeft bij gigant Google. Na jaren geleden te zijn gestart als blog systeem en is het over de jaren uitgegroeid tot volwaardig CMS. De gewenste posities bereiken zonder te betalen voor online-advertenties (SEA) kost tijd, maar is verre van ondenkbaar. Sterker nog, we raden die werkwijze aan omdat het leid tot stabielere resultaten. Het is nog steeds mogelijk om via slimme combinaties van termen binnen enkele maanden op topposities te komen op Google. We maken gebruik van verschillende elementen en bouwstenen om de meeste conversie uit je webshop of website te halen.

Wil je ook je webshop laten maken door een ervaren team van webdesigners, creatieve Writer en SEO-specialisten, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Een website laten maken doe je toch best bij een webdesign bureau dat je doelen begrijpt.

Ultracom Webdesign Bureau is ook werkzaam in Amsterdam, Zwolle, Maastricht, Groningen, Arnhem, Rotterdam, Leeuwarden en door geheel Nederland.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€29

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€799

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs