Webdesign

Hilversum

Wij zijn Ultracom Webdesign Bureau, expert in het maken van WordPress websites en in het bouwen van goed lopende e-commerce systemen voor webshops. Met onze expertise en resources zijn de doelen die jij voor ogen hebt met je website zeker te bereiken. Behalve webdesign verzorgen wij voor onze klanten ook hosting, SEO, marketing, website onderhoud en website beveiliging

Over ons

Een smaakvolle

Werk samen met een gespecialiseerd team.

Hét grote voordeel van samenwerken met Ultracom is dat wij alles onder één dak bieden voor het creëren en onderhouden van een moderne website of webshop. Ons ervaren team staat tot je beschikking voor een fractie van de prijs die je bij sommige concurrenten vind. Omdat wij de lijnen kort houden en niet veel hoeven uit te besteden kunnen wij een webdesign realiseren voor een vriendelijke prijs.

We kunnen je op veel verschillende gebieden van dienst zijn. Zo hebben we iemand in huis die je kan ondersteunen in het uitdenken van een marketingstrategie. Ook voor het sparren over huisstijl en het ontwerp van visitekaartjes of logo staat er iemand tot je beschikking. Vanaf de start van jouw project zorgt de SEO specialist dat de juiste zoekwoorden, backlinks en andere troeven worden ingezet om jouw website optimaal Google friendly te maken. Onze allround aanpak is onze troef.

Onze diensten

Een plezierige

samenwerking

Door onze ruime ervaring in het vormgeven en onderhouden van zeer uiteenlopende websites, van nieuwssites, blogs en patiënten systemen tot e-commerce, hebben wij onze eigen gestructureerde werkwijze ontwikkeld. Hierdoor kunnen we verzekeren dat deadlines bij Ultracom Webdesign altijd behaald worden. Binnen enkele weken heb je toegang tot je eigen webshop of website! De voortgang van de bouw van de website kun je stap voor stap volgen op ons speciale project platform. 

Werkzaam door heel Nederland

Website in de lucht! Whats next?

Zodra jouw website in de lucht is zullen er diverse andere zaken op je af komen. Hoe zorg je dat je nieuwe website daadwerkelijk gevonden wordt door potentiele bezoekers wanneer er relevante zoektermen gebruikt worden op Google? SEO (search engine optimization) oftewel zoekmachineoptimalisatie is geen éénmalige actie, maar een met regelmaat terug komende bezigheid. Als je je met moeite bemachtigde hoge plaats in de zoekresultaten wilt behouden tenminste. Het internet staat geen dag stil en de positie van jouw website ten opzichte van de concurrent dus ook niet. Lees meer over dit onderwerp op onze pagina SEO & marketing.
 
Een aspect waar zeker ook de nodige aandacht naar uit moet gaan, is het onderhoud van je website. Dit is cruciaal om te zorgen dat deze behalve snel blijft laden, ook veilig gehouden wordt. Een belangrijk onderdeel daarvan is bijvoorbeeld het uitvoeren van updates op je CMS WordPress. Deze updates komen met enige regelmaat uit en beschermen je platform tegen aanvallen van hackers door gaten in het CMS te dichten.
 
Daarnaast is het altijd verstandig periodieke back-ups van je data te maken en malware op te sporen en te verwijderen. Je kunt zelf met deze zaken aan de gang, of je kunt een onderhoudspakket bij ons afsluiten. Daardoor ben je ervan verzekerd dat deze en andere randzaken netjes geregeld worden.
Zo ben je er zeker van dat jouw pagina’s altijd snel blijven laden en dat de data op je website altijd veilig gehouden wordt.

Aandacht voor de ondernemer

Wanneer je kiest voor een webdesigner van Ultracom Webdesign Bureau zit je op alle fronten goed. Het is voor ons prioriteit om het jou als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken je online doelen te behalen. Met een aantrekkelijk en professioneel webdesign op maat, wat past bij de vooraf besproken wensen en doelen. Een webdesign wat bovendien volledig responsive is en dus op allerhande apparaten zich direct aan de scherm maat aanpast. Hierdoor gaat er niets aan functionaliteit verloren, of de bezoeker nu met laptop, tablet of smartphone naar je pagina surft. Jouw persoonlijke wensen en doelen zullen altijd centraal staan bij het gehele ontwerp proces.

Wil je een stijlvolle website laten maken? Of wil je eindelijk die conversie gerichte webshop laten maken? Bel ons vandaag nog op 06-87234243 of laat je gegevens achter in ons contactformulier. Dan nemen we spoedig contact met je en bespreken gezamenlijk wat er mogelijk is voor een aantrekkelijk webdesign voor jouw project.

Ultracom is naast Hilversum ook werkzaam in Amersfoort, Utrecht, Naarden, Zeist en vele andere steden in Nederland.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€29

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€799

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs