Webdesign

Leiden

Op zoek naar een ervaren doch betaalbare webdesigner, zoek dan niet verder! Sinds heden is Ultracom Webdesign Bureau ook werkzaam in Leiden. Naast webdesign van zowel e-commerce als klassieke WordPress websites, voeren wij ook SEO & Marketing werkzaamheden uit. Wanneer je daarbij kiest voor een Managed Webhosting pakket kun je geheel zorgeloos je eigen webshop of website runnen, zonder nog omkijk te hebben naar onderhoud of beveiliging.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees de informatie hieronder door of vraag direct een offerte aan.

Over ons

Een succesvolle

Ons enthousiaste team staat klaar!

Ga de concurrentie aan en zet een sterke online aanwezigheid neer met een professionele website. Of het doel van de website nu informeren of verkopen is, bij Ultracom Webdesign Leiden ben je verzekerd van een soepele samenwerking. Ook voor een systeem volledig op maat kun je voor ons terecht. Jouw wensen en doelen zijn leidend en alles is mogelijk met onze ervaren collega’s. Vele tevreden klanten gingen je al voor.

Een stijlvolle website fungeert als online visitekaartje en is daarnaast anno 2021 ook werkelijk onmisbaar voor elke onderneming. Ons team van webdesigners, content en marketing specialisten en andere enthousiaste mensen heeft maar één doel: zorgen dat ons webdesign jou maximale conversie oplevert. Wij rekenen ons pas geslaagd wanneer de nieuwe website hoog eindigt in de Google zoekresultaten én die bezoekers ook omzet in klanten. 

Onze diensten

Binnen korte

tijd online

Binnen korte tijd kunnen wij ook jouw onderneming online op de kaart zetten. De lancering is binnen enkele weken vanaf het eerste concept ontwerp. 

Naast dat je bij Ultracom kunt rekenen op een eerlijke, transparante prijs, is er meer wat ons onderscheid van andere webdesign bureaus. Een verschil is dat je bij ons terecht kan voor werkelijk alle zaken omtrent het succesvol maken van een nieuwe website of webshop. Door bij het bouwen al rekening te houden met de SEO & marketing werkzaamheden van de toekomst, hou je de kosten ook op de lange termijn laag. 

Werkzaam door heel Nederland

WordPress: wel zo makkelijk!

WordPress is een ontzettend populair CMS, zo’n 42% van de websites is erop gebouwd. Door de ruim 45.000 beschikbare plug-ins kun je er werkelijk alle kanten mee op. Het CMS zelf is gratis, goed beveiligd door regelmatig uitkomende updates en last but not least Google werkt er zeer goed mee samen. Dat levert financieel voordeel op, op SEO gebied (daar is hij weer!) en maakt het voor de leek ook makkelijk om bijvoorbeeld YouTube of google maps te integreren op zijn website.
Fijn wanneer je zelf het content beheer in handen krijgt.
De feedback die wij krijgen is dat het ook zonder technische voorkennis, gemakkelijk is om met WordPress uit de voeten te komen. Desalniettemin zijn wij bij Ultracom altijd bereid je te helpen bij vragen en hebben we ruime openingstijden.
We vinden het ook geen probleem om je via screensharing even te ondersteunen! Wij onderscheiden ons graag, door klantvriendelijkheid op nummer één te zetten.
Mede daarom hebben we ook een online platform gecreëerd waarop onze klanten bij start van de samenwerking kunnen inloggen op hun persoonlijke account. Hier kun je makkelijk bijhouden wat wij nog van je nodig hebben voor je website en het ook makkelijk verzenden. Ook heb je hier inzicht in de voortgang en het gehele webdesign proces én kun je gebruik maken van onze handige kennisbank.

Hoe zit het met website onderhoud?

Ook nadat je website of webshop online is gegaan, is er nog werk te doen. Er moet onderhoud gepleegd worden om de veiligheid van bezoekers blijvend te garanderen. Er komen regelmatig updates uit op het CMS en de plug-ins, die updates moeten geïnstalleerd worden. Zo worden gaten gedicht en blijven ongewenste bezoekers buiten de deur. Vergeet ook de periodieke back-ups niet, better safe than sorry. Het verwijderen van malware is een andere steeds terugkomende klus. Makkelijk zelf te klaren, maar als je je tijd liever anders besteed kun je het ook aan ons overlaten. Voor een klein bedrag per maand heb je geen omkijken naar zulke zaken en regelt Ultracom dit voor je. Lees verder op de pagina WordPress Onderhoud en/of WordPress Beveiliging voor meer informatie.

Wil je ook een WordPress website laten maken door Ultracom of wil je liever een webshop laten bouwen, laat je gegevens achter in het contactformulier dan bellen we je terug. Ook als je een webshop hebt die niet de conversie oplevert die je voor ogen hebt, helpen we graag. Door middel van een gratis website scan komen we erachter wat er geoptimaliseerd kan worden en wat de weg is naar hogere conversie. Je kunt dan denken aan het aanpakken van de algemene structuur, de kwaliteit van de content, de laadsnelheid van de pagina’s, het gebruik van zoekwoorden of backlinks en meer.

Behalve in Leiden is Ultracom Webdesign Bureau ook werkzaam in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Dordrecht, Rotterdam en door heel Nederland.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€29

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€799

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs