Managed WordPress

Snelle en betrouwbare WordPress hosting

Managed WordPress

 • Per maand
 • Per jaar

€25

€299

Er wordt gefactureerd per kalenderjaar

 • Dataverkeer
 • Maandelijkse bezoekers
 • Automatische back-ups
 • Betrokken ondersteuning
 • Malware verwijdering
 • Gratis SSL-certificaten
 • WordPress core updates
 • WordPress plugin updates
 • WordPress thema updates

Veel gestelde vragen over managed WordPress

Wat is WordPress?

WordPress is een open-source content management systeem (CMS) waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Ruim 29% van alle website wereldwijd maakt gebruik van WordPress, varierend van kleine persoonlijke blogs tot wereldwijde nieuwssites. Door het gebruk van plugins heeft WordPress Ongekend veel mogelijkheden. Er zijn meer dan 45.000 plugins beschikbaar die allerlei functionaliteiten toevogen aan je website. Denk hierbij aan fotoalbums, mailinglijsten en zelfs een webshop. Met de installatie van een plugin maak je dit in een paar klikken mogelijk!

Wat is managed WordPress hosting?

Managed WordPress hosting is onbezorgd een website hosten. Wij nemen het technisch onderhoud van de server en je website voor onze rekening èn we zorgen ervoor dat je website sneller dan ooit te voren werkt! Dit hebben we mogelijk gemaakt door ons managed WordPress platform te voorzien van state-of-the-art technieken zoals NGINX, PHP-FPM en MariaDB. Hierdoor laadt je website vele malen sneller dan bij reguliere hosting. Ook onverwachte pieken in je websiteverkeer zullen hierdoor geen enkel probleem zijn.

Wat is het verschil tussen managed WordPress en standaard hosting?

Ons reguliere hosting platform is geoptimaliseerd voor een breed spectrum aan software, hierdoor is het een hele goede keus voor alle software. Maar als je het uiterste uit je WordPress site wilt halen dan is managed WordPress the way to go! Daarnaast zorgen we bij ons reguliere hostingplatform enkel voor het onderhoud en de uptime van onze webhosting servers. Bij ons managed WordPress pakket onderhouden we ook de website en controleren we de uptime van zowel de server als je website.

Ik heb managed WordPress besteld, hoe nu verder?

Na je bestelling wordt je automatisch naar de setup wizzard in je klantenaccount gestuurd. Hier kun je eenvoudig je domein koppelen of direct aan de slag gaan met je website op een door ons beschikbaar gestelde generieke domein. WordPress is direct geïnstalleerd dus na het voltooien van de wizard kan je gelijk starten met het bouwen van je website.

Kan ik meerdere WordPress websites hosten?

Het managed WordPress pakket is geoptimaliseerd voor één installtie. Indien je meerdere websites bij ons wilt onderbrengen dien je een extra managed WordPress pakket per installatie te bestellen.

Is managed WordPress geschikt voor een multi-site installatie?

Het managed WordPress pakket is geoptimaliseerd voor één website en één domein. Om een multi-site te hosten is het een vereiste dat er meerdere domeinen gekoppeld kunnen worden aan één pakket. Indien je een multi-site op ons managed WordPress platform wilt hosten dan dien je contact met ons op te nemen via [email protected]

Is managed WordPress geschikt voor e-commerce sites?

Het managed WordPress platform is geschikt voor alle typen WordPress websites, e-commerce is daar dus geen uitzondering op. Een e-commerce website heeft wel meer dynamische pagina's die meer van ons platform vragen dan een reguliere website. Dit kan ervoor zorgen dat de beoogde maximaal 50.000 bezoekers per maand lager komt te liggen. Neem daarom contact met ons op via [email protected] om te bespreken of een zwaardere setup op ons managed WordPress hosting platform nodig is.

Kan ik meer dan 50.000 bezoekers ontvangen?

Het is erg lastig om vooraf een inschatting te maken van de load die een website bezoeker veroorzaakt, dit hangt namelijk af van vele factoren in je website. Met ons managed WordPress pakket kunnen we garanderen dat 50.000 bezoekers per maand geen enkel probleem is ongeacht wat voor website je hebt. Indien je verwacht dat je meer dan 50.000 bezoekers per maand ontvangt dan kan je hoogst waarschijnlijk alsnog uit de voeten met het standaardpakket. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan kunnen we altijd kijken naar een zwaardere setup binnen ons managed WordPress platform. Neem hiervoor contact op met [email protected]

Zijn er naast de pakketprijs verder nog kosten aan verbonden?

Indien je al een domein hebt zijn er verder geen kosten verbonden aan het hosten op een managed WordPress pakket. Anders heb je nog een domein nodig die naar het pakket verwijst.