Website laten maken

Meppel

Strak en zakelijk WordPress webdesign nodig? Of juist een kleurrijk en dynamisch ontwerp voor een webshop? Bij Ultracom website laten maken Meppel zit je hoe dan ook goed. Met onze jarenlange ervaring bouwen onze webdesigners en programmeurs binnen korte tijd een conversie gericht systeem. Ook hebben we intern specialisten die er voor zorgen dat nieuwe websites een goede plaats in de zoekresultaten veroveren..

Over ons

Een geavanceerde

webshop laten maken in Meppel?

Samen met onze professionals ga je voor succes.

Dynamisch met veel video’s of statisch met slechts een afbeelding hier en daar. Romantisch, strak of stoer, je nieuwe webshop of website moet in ieder geval de doelgroep aanspreken en de juiste huisstijl bevatten. Logisch en duidelijk. Maar heb je er aan gedacht dat alleen een ervaren webdesigner echt begrijpt wat er nodig is om een webdesign volledig responsief te maken? Hoe het kiezen van de juiste hosting tot de interne technische structuur van de website, allemaal samen hangt wanneer je echt top laadsnelheden wilt bereiken? Ook onze SEO-specialisten kunnen je vertellen dat snelheid een grote rol speelt wil je die toppositie veroveren op Google. Bij Ultracom website laten maken Meppel is dit inmiddels gesneden koek. Toch zijn we nog net zo gepassioneerd en enthousiast als toen jaren geleden ons bedrijf van de grond kwam. Noem ons nerds, maar als je werk je passie is, zie je dat terug in de resultaten.

Onze diensten

Jouw plannen

onze resultaten

Na het oriëntatie gesprek wordt er een concept ontwerp gemaakt. Na goedkeuring begint het echte werk en kun je met je nieuwe e-commerce systeem of WordPress website binnen enkele weken al in de lucht zijn. Maar first things first. Ben je al in het bezit van een marketingplan of helpt een van onze SEO-specialisten je deze uit te denken? Om je webdesign topposities te laten bereiken op Google is de afdeling SEO & marketing van start tot finish nauw betrokken bij het proces. Je eigen webdesigner is de spin in het web in het contact tussen je en de andere collega’s. Zo heb je een vast aanspreekpunt en altijd overzicht. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kun je de content voor je laten schrijven en heb je de mogelijkheid een logo of visitekaartjes te laten ontwerpen, om maar wat voorbeelden te noemen. We werken gezamenlijk je plannen uit tot echte resultaten.

Werkzaam door heel Nederland

De beste CMS van deze tijd: WordPress

De titel zegt het al, WordPress is helemaal van deze tijd. De gebruikersaantallen voor dit CMS blijven, maar groeien en dat is niet voor niets. Met dik 29% van alle websites ter wereld op dit platform en hierdoor toegang tot meer dan 45.000 (voornamelijk gratis) plug-ins wordt al een beetje duidelijk waarom. Over de hele wereld bouwen ontwikkelaars gezamenlijk mee aan dit platform omdat de code open source, is. Je kunt gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen op technologisch gebied. Ook voor e-commerce zit je met WordPress helemaal goed.

Kies je na oplevering voor een onderhoudspakket, dan geniet je volledige service en heb je geen omkijken naar zaken als het uitvoeren van updates, periodieke back-ups en malware checks. Zo blijft je website in de toekomst ook veilig en snel.

Gegarandeerd de beste resultaten

Na enkele weken werk is het eindelijk zover: de website of webshop gaat online! Na de benodigde uitleg om wegwijs te worden in het CMS WordPress zul je ontdekken dat ook zonder technische voorkennis dit CMS makkelijk te bewerken is. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen bij vragen, en ook na oplevering zijn we altijd bereid kleine aanpassingen in je content gratis te doen. Daar doen we niet moeilijk over, want zoals beloofd, bij ons staat klantvriendelijkheid voorop.

Zin gekregen om je bestaande website te verbeteren of wil je een webshop laten maken? Laat je gegevens achter in het contactformulier of bel even. Je komt er direct achter wat de mogelijkheden zijn bij Ultracom website laten maken Meppel.

Ultracom Webdesign & SEO Bureau is ook werkzaam in RodenEmmenHoogeveenAssen en de rest van Nederland.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€29

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€799

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs