Website laten maken

Naarden

Op zoek naar een betrouwbaar webdesign bureau voor een hoogstaand WordPress website ontwerp? Of misschien zoek je naar een ervaren webdesigner en wil je liever een webshop laten maken? Welkom bij Ultracom website laten maken, specialist in professioneel webdesign.

Over ons

Een aantrekkelijke

webshop laten maken in Naarden?

Ons ontwerp is altijd conversie gericht.

Of je nu houdt van een dynamische stijl met veel bewegende elementen, of juist een klassiek en rustig webdesign voor ogen hebt, met ons webdesign bureau kun je alle kanten op. In het eerste, oriënterende gesprek bespreek je wat je wensen en doelen zijn voor de website. De webdesigner maakt van daaruit een concept ontwerp en na wat aanpassingen hier en daar kan het project beginnen.
Hoe we ervoor zorgen dat een webdesign behalve aantrekkelijk ook een conversie gericht ontwerp wordt, daar kun je op deze pagina meer over lezen.

Onze diensten

Een conversie

gericht ontwerp

Dat je website visueel moet aanspreken ligt voor de hand. Het is tenslotte de eerste indruk die de bezoekers of toekomstige klanten opdoen en die indruk dient professioneel te zijn. Maar een succesvol webdesign houdt meer in. Of het doel van de website nu informeren of verkopen is, elke pagina moet intuïtief te navigeren zijn. Ook een overzichtelijke lay-out is een must en in het geval van e-commerce zijn geïntegreerde call-to-action elementen onmisbaar. Alleen zo bereik je werkelijke functionaliteit met je webdesign. En kunnen we gaan voor het uiteindelijke doel; een conversie gerichte website.

Werkzaam door heel Nederland

Relevante bezoekers op je website krijgen

Als je webshop of website in alle opzichten is geworden hoe we het voor ogen hadden, breekt er een ander belangrijk onderdeel aan. De website zichtbaar maken te midden van het grote aanbod online, zodat de relevante bezoekers je website kunnen vinden. Hier wordt het verschil met samenwerken met een minder ervaren webdesigner goed zichtbaar. Of zoekmachinegigant Google je website überhaupt een kans geeft, is grotendeels afhankelijk van de technische opzet van je website. Laden de pagina’s snel genoeg, is de technische structuur in orde en zijn de plug-ins niet te zwaar, gebruik je de juiste hosting? Kies je voor hosting via Ultracom, dan zit je in dat opzicht in ieder geval goed. Blijf je bij je huidige aanbieder, dan helpen we je graag bepalen of je het juiste pakket van hem afneemt, of mogelijk moet wisselen van pakket om te krijgen wat je website nodig heeft.

Daarnaast gaat onze webdesigner er samen met een collega van de afdeling SEO & marketing voor zorgen dat je website bij Google in de smaak valt door onder andere de content goed te bekijken, of zelfs geheel te schrijven als je dat wenst. Dit is ook een belangrijk onderdeel op de weg naar een hoge positie in de zoekresultatenlijst, bij het gebruik van voor je website relevante zoektermen. Met de tactische inzet van backlinks en het in de content verwerken van relevante zoekwoorden bereiken we hoge posities op een stabiele manier. Natuurlijk kun je ook kiezen voor betaalde advertenties, SEA genaamd, maar via SEO bereik je wel een stabieler en houdbaarder resultaat.

Ga voor gemak en kies een onderhoudspakket

Bij Ultracom website laten maken Naarden bieden we nog een extra service, na de oplevering van je website of webshop kun je voor een van de maandelijkse onderhoudspakketten kiezen. Hiermee ben je ervan verzekerd dat er periodieke back-ups van je data gemaakt worden en dat je WordPress CMS veilig gehouden wordt door regelmatige software-updates en checks op schadelijke malware. Als je nieuwsgierig geworden bent naar de mogelijkheden voor een webdesign gewoon bij je in de buurt, of juist alleen maar meer vragen hebt na al deze informatie, Stuur ons een Email. Dan gaan we in een vrijblijvend gesprek eens om de tafel en bekijken we gezamenlijk de mogelijkheden. 
 

Zin gekregen om je bestaande website te verbeteren of wil je een webshop laten maken? Laat je gegevens achter in het contactformulier of bel even. Je komt er direct achter wat de mogelijkheden zijn bij Ultracom Webdesign Naarden.

Wij zijn behalve Naarden ook werkzaam in AmersfoortUtrechtHilversumZeist en nog vele plaatsen door heel Nederland.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€29

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€799

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs