Uw Website:
Geen omkijken naar het onderhoud!
Webdesign Nijmegen

WordPress onderhoud

Belang van een goed onderhouden website

Het belang van website onderhoud mag niet onderschat worden.
Om een website of webshop optimaal te laten draaien is periodiek onderhoud doorgaans hard nodig. Doe je dit niet dan gaat dat ten koste van de snelheid en de veiligheid.
Of het nu optimalisatie, onderhoud van DNS- en webservers, of cache betreft, het aanpassen van content of up-to-date houden van de database, het zijn allemaal tijdrovende klussen. Klussen waar een ondernemer over het algemeen geen tijd voor heeft. Daarom is het fijn om te weten dat Ultracom dit graag voor je uit handen neemt.
 
Er zijn opties voor zowel periodiek onderhoud voor een vast bedrag per maand als voor incidenteel onderhoud. Neem contact op voor de mogelijkheden en om een oplossing op maat te bespreken!

Updates door ontwikkelaars

Van alle content management systemen (kortweg aangeduid als CMS) is WordPress de grootste speler in de markt. Maar liefst 29% van alle websites zijn hierop gebouwd en er is toegang tot zo’n 45.000 plug-ins gemaakt door ontwikkelaars van over de gehele wereld. Die verschillende ontwikkelaars beheren als het ware gezamenlijk dit open source systeem en brengen regelmatig updates uit om de software zo veilig mogelijk te houden tegen aanvallen van hackers. Ook worden de nieuwste ontwikkelingen omgezet in plug-ins om de gebruiksvriendelijkheid van WordPress te verbeteren én om nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Het uitvoeren van updates is ook zeer belangrijk als je website en data van je klanten veilig wilt houden. Hackers zijn altijd op zoek naar lekken in de software en er daar komen dan ook altijd gaten dichtende updates voor uit. Je kunt meer lezen over hoe dat zit op onze pagina over Website Beveiliging.
 
Website onderhoud door Ultracom bestaat uit:
  • Hierboven benoemde updates door ontwikkelaars worden geïmplementeerd in het systeem
  • Periodieke back-ups zodat alle content veilig gesteld is in geval van nood
  • Beveiliging onderhouden tegen hackers
  • Malware verwijderen
  • Aanpassingen doen in de context 
  • Website snel houden door software optimalisatie

Onderhoud in een pakket of incidenteel

Onderhoud kan bij ons op verschillende wijzen verzorgt worden. Bij een grote veelomvattende website of een webshop is periodiek onderhoud zeer wenselijk, bij een wat kleinere website is incidenteel onderhoud zeker ook een optie. 
Als je twijfelt wat voor jouw website het beste is kun je contact met ons op nemen via het contactformulier of via telefoonnummer 0687234243. We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw website. 

Kies je pakket!

De Ultracom WordPress specialist 

STARTER

€19

Per maand

STANDAARD

€39

Per maand

PREMIUM

€79

Per maand

Vragen over de onderhoudspakketten?

Weet je niet welk pakket geschikt is voor je? Of heb je nog geen goed idee van wat alle opties inhouden? We helpen je graag verder! Neem contact met ons op via 06-87234243.