Uw website: 
Geen omkijken naar het onderhoud!
Webdesign Nijmegen

WordPress onderhoud

Belang van een goed onderhouden website

Het belang van website onderhoud mag niet onderschat worden. Om een website of webshop optimaal te laten draaien is periodiek onderhoud doorgaans hard nodig.
 
De technische kant van het verhaal, zoals optimalisatie, DNS- en webservers, de cache en ook het aanpassen van de content of up-to-date houden van de database kunnen tijdrovende klussen zijn waar een ondernemer over het algemeen geen tijd voor heeft. 
Daarom is het fijn om te weten dat Ultracom dit graag voor je uit handen neemt.
 
Er zijn opties voor zowel periodiek onderhoud voor een vast bedrag per maand als voor incidenteel onderhoud. Neem contact op voor de mogelijkheden en om een oplossing op maat te bespreken!

Updates door ontwikkelaars

Van alle content management systemen (vaak kortweg aangeduid als CMS) is Wordpress de grootste speler in de markt. Meerdere ontwikkelaars beheren dit open source systeem en zij brengen regelmatig updates uit om dit programma zo veilig mogelijk te houden tegen aanvallen van hackers en ook om de gebruiksvriendelijkheid van WordPress te verbeteren. Meer over het belang van het veilig houden van je website of webshop kun je lezen bij de pagina beveiliging van je website.
 
Website onderhoud door Ultracom bestaat uit:
  • Hierboven benoemde updates door ontwikkelaars worden geïmplementeerd in het systeem
  • Periodieke back-ups zodat alle content veiliggesteld is in geval van nood
  • beveiliging onderhouden tegen hackers 
  • Aanpassingen doen in de context 

Onderhoud in een pakket of incidenteel

Onderhoud kan bij ons op verschillende wijzen verzorgd worden. Bij een grote veelomvattende website of een webshop is periodiek onderhoud zeer wenselijk, bij een wat kleinere website is incidenteel ook een optie. 
Als je twijfelt wat voor jouw website het beste is kun je contact met ons op nemen via het contactformulier of via telefoonnummer 0687234243 dan denken we graag met je mee en bespreken de mogelijkheden. 

kies je pakket!

De Ultracom WordPress specialist 

STARTER

€19

Per maand

STANDAARD

€39

Per maand

PREMIUM

€79

Per maand

Vragen over de onderhoud pakketten?

Weet je niet welk pakket geschikt is voor je? Of heb je nog geen goed idee van wat alle opties inhouden? We helpen je graag verder! Neem contact op bel ons op 06-87234243.