Managed WordPress

Snelle en betrouwbare WordPress hosting

1x WordPress

1 Website
Ultracom Panel
Cloudflare & CDN​
LiteSpeed Server​

3x WordPress

3 Websites
Ultracom Panel
Cloudflare & CDN​
LiteSpeed Server​

5x WordPress

5 Websites
Ultracom Panel
Cloudflare & CDN​
LiteSpeed Server​

Let op: Er wordt gefactureerd per kalenderjaar.

Geen kleine letters, geen verborgen kosten.

 • Onbeperkt Opslagruimte
 • Onbeperkt Dataverkeer
 • E-mail Accounts
 • Anti-Malware scanner
 • Automatische back-ups
 • Gratis SSL-certificaten
 • WordPress core updates
 • WordPress plugins updates
 • WordPress themes updates

Meer dan 5 WordPress websites nodig?

Ultracom Panel 
 • Eenvoudig te beheren

  Uw managed WordPress website in één overzichtelijk dashboard. Zo kunt u makkelijk, snel en eenvoudig uw WordPress beheren. Loop nooit meer achter met automatische updates van al uw WordPress plugins en thema's.

 • Cloudflare & CDN Veiligheid

  Uw website wordt beveiligd met een Cloud-flare SSL certificaat. Constante monitoring tegen DDoS, hacks en malware. Ook wordt uw data beschermt met een automatische back-up. Met Ultracom panel WordPress Hosting bent u zeker van uw zaak.

 • Ingebouwde snelheid en prestaties.

  Ons platform is geoptimaliseerd voor WordPress, met hoogwaardige functies zoals servers die de belasting verdelen. Onze serveromgeving zorgt dat uw website de pieken in het webverkeer aan kan.

Veel gestelde vragen over managed WordPress

Wat is WordPress?

WordPress is een open-source content management systeem (CMS). Hierop kun je prachtige, veelzijdige websites maken. Open source houdt in dat de broncode vrij beschikbaar is voor iedereen, waardoor elke developer de software kan aanpassen en verspreiden. Het mooie daaraan is dat bedrijven en ontwikkelaars van over heel de wereld aanvullende software schrijven om op te nemen binnen CMS oplossingen, in de vorm van extensies of plug-ins. Wat er dan weer in resulteert dat de nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten snel (en meestal gratis) beschikbaar zijn voor ieder die WordPress gebruikt. Ruim 29% van alle websites maakt gebruik van WordPress, van kleine blogsites tot wereldwijde nieuwssites. Momenteel zijn er meer dan 45.000 plug-ins beschikbaar.

Wat is managed WordPress hosting?

Managed WordPress hosting is je website onbezorgd laten hosten. Er worden je hierbij allerlei randwerkzaamheden uit handen genomen, zoals technisch onderhoud van website en server en ook wordt er voor gezorgd dat je website snel blijft laden. Daar worden verscheidene tools en technieken voor in gezet. Hierbij garanderen we dat ook hoge pieken in je websiteverkeer geen enkel obstakel zullen vormen. Managed WordPress hosting houdt bij Ultracom ook in dat we je website vrij houden van malware. Verder worden er periodieke back-ups gedaan zodat je data ten alle tijden veilig is én houden we je CMS up-to-date met de nieuwste updates waardoor je WordPress altijd van de nieuwste technieken gebruik kan maken.

Wat is het verschil tussen managed WordPress en standaard hosting?

Bij Ultracom bieden we alleen Managed WordPress hosting aan. Het verschil met standaard hosting zit hem in de brede service die wij bieden, zoals in het antwoord op de vraag hierboven beschreven. Reguliere hosting omvat alleen periodieke back-ups.

Ik heb managed WordPress besteld, hoe nu verder?

Na je bestelling krijg je een bevestigingsmail toe gestuurd met daarin de inloggegevens voor je controle paneel. Je WordPress is daar al voor je op geïnstalleerd dus je kunt direct aan de slag met je eigen WordPress.

Kan ik meerdere WordPress websites hosten?

Het managed WordPress pakket is geoptimaliseerd voor één installatie. Indien je meerdere websites bij ons wilt onderbrengen dien je een extra managed WordPress pakket per installatie te bestellen.

Is managed WordPress geschikt voor een multi-site installatie?

Het managed WordPress pakket is geoptimaliseerd voor één website en één domein. Om een multi-site te hosten is het een vereiste dat er meerdere domeinen gekoppeld kunnen worden aan één pakket. Indien je een multi-site op ons managed WordPress platform wilt hosten dan dien je contact met ons op te nemen via [email protected]

Is managed WordPress geschikt voor e-commerce sites?

Het managed WordPress platform is geschikt voor alle typen WordPress websites, ook e-commerce. Een e-commerce website heeft wel meer dynamische pagina's die meer van ons platform vragen dan een reguliere website. Dit kan ervoor zorgen dat de beoogde maximaal 50.000 bezoekers per maand lager komt te liggen. Neem daarom contact met ons op via [email protected] om te bespreken of een zwaardere setup op ons managed WordPress hosting platform nodig is.

Kan ik meer dan 50.000 bezoekers ontvangen?

Het is erg lastig om vooraf een inschatting te maken van de load die een website bezoeker veroorzaakt, dit hangt namelijk af van meerdere factoren. Met ons managed WordPress pakket kunnen we garanderen dat 50.000 bezoekers per maand geen enkel probleem is ongeacht wat voor website je hebt. Indien je meer dan 50.000 bezoekers per maand ontvangt kan je waarschijnlijk alsnog uit de voeten met het standaardpakket. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan kunnen we altijd kijken naar een zwaardere setup binnen ons managed WordPress platform. Neem hiervoor contact op met [email protected]

Zijn er naast de pakketprijs verder nog kosten aan verbonden?

Indien je al een domein hebt zijn er verder geen andere kosten verbonden aan hosting afnemen bij Ultracom. Als je nog geen domein hebt kun je die ook via Ultracom aanschaffen.