Managed WordPress

Snelle en betrouwbare WordPress hosting

1x WordPress

1 Website
Direct admin
Cloudflare & CDN​
Serverlocatie: Nederland

3x WordPress

3 Websites
Direct admin
Cloudflare & CDN​
Serverlocatie: Nederland

5x WordPress

5 Websites
Direct admin
Cloudflare & CDN​
Serverlocatie: Nederland

Let op: Er wordt gefactureerd per kalenderjaar.

Geen kleine letters, geen verborgen kosten.

 • Onbeperkt Opslagruimte
 • Onbeperkt Dataverkeer
 • E-mail Accounts
 • Anti-Malware scanner
 • Automatische back-ups
 • Gratis SSL-certificaten
 • WordPress core updates
 • WordPress plugins updates
 • WordPress themes updates

Meer dan 5 WordPress websites nodig?

Direct admin 
 • Eenvoudig te beheren

  Uw managed WordPress website in één overzichtelijk dashboard. Zo kunt u makkelijk, snel en eenvoudig uw WordPress beheren. Loop nooit meer achter met automatische updates van al uw WordPress plugins en thema's.

 • Cloudflare & CDN Veiligheid

  Uw website wordt beveiligd met een Cloud-flare SSL certificaat. Constante monitoring tegen DDoS, hacks en malware. Ook wordt uw data beschermt met een automatische back-up. Met Direct admin panel WordPress Hosting bent u zeker van uw zaak.

 • Ingebouwde snelheid en prestaties.

  Ons platform is geoptimaliseerd voor WordPress, met hoogwaardige functies zoals servers die de belasting verdelen. Onze serveromgeving zorgt dat uw website de pieken in het webverkeer aan kan.

A

0 %
0 %
0 ms
0 ms
0

Veel gestelde vragen over managed WordPress

Wat is WordPress?

WordPress is een open-source content management systeem (CMS). Hierop kunt u prachtige, veelzijdige websites maken. Open source houdt in dat de broncode vrij beschikbaar is voor iedereen, waardoor elke developer de software kan aanpassen en verspreiden. Het mooie daaraan is dat bedrijven en ontwikkelaars van over heel de wereld aanvullende software schrijven om op te nemen binnen CMS oplossingen, in de vorm van extensies of plug-ins. Wat er dan weer in resulteert dat de nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten snel (en meestal gratis) beschikbaar zijn voor ieder die WordPress gebruikt. Ruim 29% van alle websites maakt gebruik van WordPress, van kleine blogsites tot wereldwijde nieuwssites. Momenteel zijn er meer dan 45.000 plug-ins beschikbaar.

Wat is managed WordPress hosting?

Managed WordPress hosting is uw website onbezorgd laten hosten. Er worden u hierbij allerlei randwerkzaamheden uit handen genomen, zoals technisch onderhoud van website en server en ook wordt er voor gezorgd dat uw website snel blijft laden. Daar worden verscheidene tools en technieken voor in gezet. Hierbij garanderen we dat ook hoge pieken in uw websiteverkeer geen enkel obstakel zullen vormen. Managed WordPress hosting houdt bij Ultracom ook in dat we uw website vrij houden van malware. Verder worden er periodieke back-ups gedaan zodat uw data ten alle tijden veilig is én houden we uw CMS up-to-date met de nieuwste updates waardoor u WordPress altijd van de nieuwste technieken gebruik kan maken.

Wat is het verschil tussen managed WordPress en standaard hosting?

Bij Ultracom bieden we alleen Managed WordPress hosting aan. Het verschil met standaard hosting zit hem in de brede service die wij bieden, zoals in het antwoord op de vraag hierboven beschreven. Reguliere hosting omvat alleen periodieke back-ups.

Ik heb managed WordPress besteld, hoe nu verder?

Na uw bestelling krijgt u een bevestigingsmail toe gestuurd met daarin de inloggegevens voor uw controle paneel. Uw WordPress is daar al voor uw op geïnstalleerd dus uw kunt direct aan de slag met uw eigen WordPress.

Kan ik meerdere WordPress websites hosten?

Het managed WordPress pakket is geoptimaliseerd voor één installatie. Indien u meerdere websites bij ons wilt onderbrengen dient u een extra managed WordPress pakket per installatie te bestellen.

Is managed WordPress geschikt voor een multi-site installatie?

Het managed WordPress pakket is geoptimaliseerd voor één website en één domein. Om een multi-site te hosten is het een vereiste dat er meerdere domeinen gekoppeld kunnen worden aan één pakket. Indien u een multi-site op ons managed WordPress platform wilt hosten dan dient u contact met ons op te nemen via info@ultracom.nl

Is managed WordPress geschikt voor e-commerce sites?

Het managed WordPress platform is geschikt voor alle typen WordPress websites, ook e-commerce. Een e-commerce website heeft wel meer dynamische pagina's die meer van ons platform vragen dan een reguliere website. Dit kan ervoor zorgen dat de beoogde maximaal 50.000 bezoekers per maand lager komt te liggen. Neem daarom contact met ons op via info@ultracom.nl om te bespreken of een zwaardere setup op ons managed WordPress hosting platform nodig is.

Kan ik meer dan 50.000 bezoekers ontvangen?

Het is erg lastig om vooraf een inschatting te maken van de load die een website bezoeker veroorzaakt, dit hangt namelijk af van meerdere factoren. Met ons managed WordPress pakket kunnen we garanderen dat 50.000 bezoekers per maand geen enkel probleem is ongeacht wat voor website u heeft. Indien u meer dan 50.000 bezoekers per maand ontvangt kant u waarschijnlijk alsnog uit de voeten met het standaardpakket. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan kunnen we altijd kijken naar een zwaardere setup binnen ons managed WordPress platform. Neem hiervoor contact op met info@ultracom.nl

Zijn er naast de pakketprijs verder nog kosten aan verbonden?

Indien u al een domein hebt zijn er verder geen andere kosten verbonden aan hosting afnemen bij Ultracom. Als u nog geen domein heeft kunt u die ook via Ultracom aanschaffen.