Webdesign

Assen

Heeft de huidige website een opfrisbeurt nodig, of wil je misschien een volledig nieuwe webshop laten maken? Bij Ultracom Webdesign Assen ben je aan het goede adres voor een moderne en professionele, stijlvolle website of webshop. Dát zal je project of onderneming zeker op een effectieve manier op de kaart zetten. Kies altijd voor een ervaren webdesigner.

Over ons

Een stijlvolle

Zet jouw onderneming nu ook op de kaart.

Op zoek naar een professionele webdesigner voor een eerlijke prijs? Welkom bij Ultracom Webdesign Assen. Wij werken anders dan anderen door verschillende expertises onder één dak aan te bieden. Hierdoor zijn we in staat om de kosten laag te houden voor jou als ondernemer en heb je binnen enkele weken al toegang tot je nieuwe website. Door ons enthousiaste team van webdesigners, SEO & marketingspecialisten al vanaf het begin te betrekken bij alle stappen in het proces, kunnen we garanderen dat je website perfect geoptimaliseerd wordt om goed te scoren in de zoekresultaten van Google. De online concurrentie groeit snel, dus wacht niet langer en zet jouw onderneming nu ook op de kaart! 

Onze diensten

Onze expertise

100% tevredenheid

Wanneer je WordPress website of webshop met intern boekhouder systeem opgeleverd is, wil je natuurlijk gemakkelijk zelf de content van de website kunnen aanpassen. Andere kleur, afbeeldingen of tekst, het CMS WordPress is ook zonder technische voorkennis zeer eenvoudig te bewerken. Natuurlijk staan wij na oplevering van je website ook altijd voor je klaar mocht je vragen hebben. Naast onze ruime openingstijden kun je ook gebruik maken van het speciaal ontwikkelde platform. Bij de start van het project krijg je een eigen account en kun je gebruik maken van de kennisbank en handige how-to filmpjes. Ook kun je daar de gevraagde content voor je website uploaden en het gehele ontwerp proces op de voet volgen.

Werkzaam door heel Nederland

Ons webdesign is altijd responsive

De eisen aan een professionele website of webshop zijn hoog. Het is van belang dat je een website laat maken waarvan het ontwerp responsive is. Dat houd in dat de website mee schaalt met verschillende scherm maten en vormen. 

Absoluut noodzakelijk aangezien tegenwoordig de meeste bezoekers via een smartphone of tablet je website zullen bezoeken. Waar een goede webdesigner ook prioriteit aan geeft, is de navigatie op de website prettig en intuïtief maken voor een goede user experience. Ook is het belangrijk dat er bij bijvoorbeeld een webshop voldoende call-to-action elementen ingebouwd worden. 

Deze hebben de bedoeling bezoekers subtiel te verleiden tot het doen van (extra) aankopen. Wanneer je kiest voor Ultracom Webdesign Assen kun je er op rekenen dat op deze en andere aspecten scherp wordt gelet. We hebben diverse tactieken beschikbaar om de doelen te behalen die jij voor ogen hebt met je webshop of WordPress website. Tevens leveren wij onze webshop platformen altijd inclusief boekhoudersysteem. Dat maakt het voor de ondernemer niet alleen makkelijker maar ook voordeliger.

SEO & Marketing

Aan goed webdesign is onlosmakelijk goede marketing verbonden en daar hebben wij dan ook specialisten voor in huis. Collega’s die op de hoogte zijn van de laatste marketing trucs en weten hoe zoekmachine optimalisatie écht werkt.
Lees meer over hun werkzaamheden en wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen op onze pagina SEO & Marketing.
Als je een website bezit die niet scoort zoals je voor ogen had, en je wilt dat onze specialisten aan de slag gaan om deze hoger te laten scoren op Google, kun je kiezen voor een gratis website scan. Hiermee bekijken we de stand van zaken achter de schermen van je website en de mogelijkheden tot optimalisatie. Aan de hand van een rapportage nemen we gezamenlijk de stappen door die er genomen moeten worden om de webshop (weer) succesvol te maken.

Enthousiast geworden en wil je een bestaande website verbeteren of wil je een succesvolle webshop laten maken? Geef ons een belletje, of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met jou op. Laten we samen ontdekken wat er mogelijk is op het gebied van een resultaat gericht webdesign in Assen.

Ultracom Webdesign & SEO Bureau is ook werkzaam in Roden, Emmen, Hoogeveen, Meppel en de rest van Nederland.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€9

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€499

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs