Wat bieden wij

WordPress

WordPress

WordPress webdesign

Er moet een nieuwe website komen. Zelf maken is geen optie, er is genoeg werk. En ieder zijn specialisme natuurlijk. Want hoe maak je nu eigenlijk een goede website die vindbaar is in de zoekmachines en klanten oplevert? Wij maken al jaren WordPress websites die onze klanten resultaat opleveren. Maak kennis met onze werkwijze of vraag direct een offerte aan.

Website security

Bescherm je website en je klanten

Wij maken en houden je website veilig met behulp van een Firewall om de inval van hackers te voorkomen en voorzien je van beveiliging tegen de gevreesde DDoS- aanvallen. Een SSL-certificaat is natuurlijk onmisbaar voor de veiligheid dus wordt het SSL-certificaat inbegrepen bij de Firewall. Minder bekend maar zeker ook iets om aan te denken zijn Malwares. Deze kunnen flink schade toebrengen aan je website, waardoor het voor ons prioriteit is om te zorgen dat je website %100 Malware vrij blijft. De gegevens van je klanten moeten natuurlijk ten alle tijde veilig zijn, of het nu een website of een webshop betreft.

Website Security

Seo Marketing

Seo Marketing

SEO specialist inhuren

Een SEO-specialist is iemand die gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie (ofwel search engine optimization). Een SEO-expert zorgt ervoor dat er bepaalde zaken aan de vindbaarheid van je website worden verbeterd, waardoor deze hoger in Google komt te staan. Met het gebruik van de juiste zoekwoorden, het optimaliseren van je content en het bouwen van backlinks zorgt de specialist voor meer verkeer naar je website.


De Ultracom SEO Marketing afdeling weet als geen ander hoe we voor een goede online vindbaarheid moeten zorgen en helpt jouw bedrijf daarmee aan meer bezoekers en klanten.

 

Website onderhoud

WordPress onderhoud voor je website

Bij een nieuwe website of webshop komen verschillende zaken kijken behalve de al genoemde hosting en e-mail. Ook beveiligings- en snelheids-updates en het maken van back-ups in WordPress zijn zeer belangrijk. Zie je dat over het hoofd, dan loop je risico’s. Voor veel ondernemers zijn dit zaken die zij het liefst uitbesteden om zich volledig op het ondernemen te kunnen blijven focussen. Bij Ultracom begrijpen we dat volledig en doen we dus al dit soort onderhoud voor je. Voor ons zijn back-ups maar ook updates dagelijkse kost.
En als er zich een situatie voordoet waar dat nodig is staan wij voor je klaar om je website of webshop vliegensvlug te herstellen met behulp van die gemaakte back-ups.

Onze supportafdeling houdt websites en webshops up-to-date, voorziet jou als klant van advies voor een nog betere website of webshop én helpt je op weg als je er even niet uitkomt. 
Kortom: wij zorgen ervoor dat jij optimaal voordeel en profijt hebt van jouw website of webshop zonder dat je er omkijk naar hebt.

Website onderoud

Enthousiast geworden?

Laten wij er samen aan beginnen