Webdesign

Groningen

Wil je die strakke WordPress website laten maken die dienst gaat doen als visitekaartje voor jouw onderneming? Of wil je een webshop laten maken waarmee echte resultaten behaald worden? Ultracom Webdesign Groningen heeft alle specialismen in huis die je nodig hebt én onze prijzen zouden je wel eens prettig kunnen verrassen! Lees hieronder verder en ontdek hoe het ook kan.

Over ons

Een strakke

Google friendly voor optimale conversie.

Wanneer je Ultracom Webdesign Bureau Groningen inschakelt zetten we jouw wensen en ideeën op de eerste plaats. Bij de start van het proces krijg je toegang tot ons online platform om gemakkelijk content voor de website te kunnen insturen en bovendien het webdesign proces stap voor stap te kunnen volgen. Zo kunnen al jouw wensen makkelijk geïmplementeerd worden. Om het webdesign zo Google vriendelijk mogelijk te maken betrekken we vroeg in het ontwerp één van onze SEO & Marketing specialisten. Die zorgt er dan in samenwerking met de webdesigner voor dat jouw website optimaal is ingericht om maximale conversie te behalen.

Onze diensten

Jouw plannen

ons ontwerp

Eén van de aandachtspunten voor een webdesign is naast een snelle laadtijd van de website, dat deze ook responsive ontworpen is. Het gros van de bezoekers komt tegenwoordig via een telefoon of tablet op je website dus vanzelfsprekend is het prioriteit ze ook via die weg de perfecte UX te bieden. Gebruiksvriendelijkheid staat op één, want dat leidt naar conversie. Zoals hierboven al benoemd werkt de webdesigner altijd samen met een SEO specialist. Die verdiept zich in gebruik van de juiste zoekwoorden, backlinks en andere zaken die je website vindbaar maken op Google. We kunnen ook helpen met het schrijven van content en uitdenken van huisstijl en logo. Voor meer details lees je verder op de pagina SEO & Marketing.

Werkzaam door heel Nederland

Het CMS WordPress

Websites maken wij bij voorkeur op WordPress. Dit content management systeem is ooit begonnen als blog systeem en is over de jaren uitgegroeid tot volwaardig CMS. Die start geeft dit CMS een streepje voor bij de zoekmachines, wat uiteraard een groot voordeel is in het opzicht van SEO. De gewenste posities bereiken zonder daarvoor betaalde advertenties te gebruiken (SEA) kost tijd, maar geeft stabielere resultaten. Er zijn nog steeds termen waarmee het binnen een aantal maanden mogelijk is om op topposities te komen op Google. Dit zorgt voor die gerichte en relevante bezoekers waar we het voor doen. Wij hebben verschillende elementen, bouwstenen en trucs paraat om de meeste conversie uit een website of webshop te halen.

Updates, back-ups en beveiliging

Iets waar je misschien nog niet bij hebt stilgestaan, maar wat voor het complete (kosten)plaatje belangrijk is om te noemen, is het belang van website onderhoud en een stuk beveiliging. Natuurlijk kun je dat zelf uitvoeren, maar als je tijd tekort komt is het ook een idee om dit uit te besteden. Voor een maandelijks bedrag neemt één van onze collega’s dit dan van je over. Zo hoef je er geen seconde aan te twijfelen of je website malware vrij is en of er geen gaten ontstaan in de beveiliging door achterstallig onderhoud.

Enthousiast geworden en wil je een bestaande website verbeteren of wil je een succesvolle webshop laten maken? Geef ons een belletje, of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met jou op. Laten we samen ontdekken wat er mogelijk is op het gebied van een resultaat gericht webdesign in Groningen.

Ultracom Webdesign & SEO Bureau is ook werkzaam in 
Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Winschoten en de rest van Nederland.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€9

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€499

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs