Webdesign

Zeist

Welkom bij Ultracom Webdesign Bureau.
Wanneer je op zoek bent naar een webdesigner die een website of webshop kan bouwen met een eerlijke kans op een sterke positie in de Google zoekresultaten, zoek dan niet verder. Wij begrijpen dat er meer belangen spelen dan slechts een stijlvol webdesign. Daarom bieden wij betaalbare SEO en ondersteuning bij het uitwerken van een marketingstrategie onder één dak aan. Zo houden we de lijnen kort en de kosten laag.

Over ons

Een unieke

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Ultracom Webdesign Zeist willen we voor jou een rendabele webshop bouwen die volledig voldoet aan je wensen en doelen. Ook leveren wij gebruiksvriendelijke WordPress websites af zodat je binnen enkele weken al kan beginnen met bezoekers  informeren, vermaken, of de mogelijkheid geven tot agendabeheer, nieuws volgen et cetera. Ook het bouwen van een patiënten systeem op maat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Natuurlijk is het prioriteit dat het ontwerp geheel responsive is en zich op elk draagbaar apparaat naadloos aanpast aan de scherm maat.

Zeer vlot na de start van het project krijg je toegang tot een gebruiksvriendelijk WooCommerce systeem of een WordPress website. Hier zal je vrij snel zelf mee overweg kunnen, ook zonder enige technische voorkennis.

Onze diensten

Het CMS

WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS (content management systeem) ter wereld. Ongeveer 29% van de websites zijn er op gebouwd. Dit CMS geeft je toegang tot meer dan 45.000 plug-ins. Deze populariteit heeft meerdere redenen. Zo is WordPress een open source systeem en gratis in gebruik. Dat betekent dat de code vrij beschikbaar is, zonder dat er rechten over betaald moeten worden. Developers van over de hele wereld schrijven er software updates voor en bouwen plug-ins. Dit zorgt ervoor dat je met WordPress de nieuwste ontwikkelingen in de technologie op de voet kunt volgen. Omdat WordPress ooit startte als blogsysteem, heeft het van opzet een streepje voor bij zoekgigant Google. Dat scheelt je in kosten, wanneer het tijd wordt je te richten op SEO. 

Werkzaam door heel Nederland

Van idee naar uitwerking

Wat voor doeleinde je website ook dient, het is hoe dan ook je online visitekaartje als onderneming.
Ongeacht of je er op gericht bent bezoekers van informatie te voorzien of commerciële doelen wilt behalen.
Ultracom Webdesign Bureau voorziet in alle gevallen graag van zakelijk advies om tot gewenste resultaten te komen. Gezamenlijk onderzoeken we van idee tot uitwerking welke huisstijl en sfeer de website moet uitstralen. Na een oriënterend gesprek is de volgende stap het maken van een concept ontwerp.
Als dit concept besproken en waar nodig aangepast is, is het tijd om het project volledig uit te werken.
 
Of je nu hebt gekozen om een website te laten maken of een webshop wilt laten bouwen, een belangrijk onderdeel is de content. Zowel tekstueel als grafisch, in het opzicht van afbeeldingen en eventuele video’s. Je kunt er ook voor kiezen om die deels of volledig door één van onze specialisten te laten verzorgen. Op die manier ben je er direct van verzekerd dat de juiste zoekwoorden en backlinks in de tekst verwerkt worden. Dit is een belangrijk onderdeel van SEO (zoekmachine optimalisatie). Als je meer te weten wilt komen wat Ultracom op het gebied van SEO & marketing allemaal voor je kan betekenen is het handig de desbetreffende pagina even door te lezen. 

Updates, back-ups, veilighouden

Onze service gaat nog een stapje verder wanneer je kiest voor één van onze onderhoudspakketten. Hiermee ben je namelijk voor een klein bedrag per maand verzekerd van een altijd snel ladende website of webshop die daarnaast vrij gehouden wordt van malware. Een webdesigner van Ultracom zal middels regelmatig uitvoeren van updates ervoor zorgen dat jouw website veilig gehouden wordt en periodieke back-ups houden de data ten alle tijden veilig.

Een webshop laten bouwen door Ultracom betekent rekenen op succesvol en conversiegericht webdesign. Wij hebben de daadkracht in huis die nodig is om binnen de kortste tijd een professionele website in de lucht te krijgen.
We werken met inzichtelijke prijzen en een beproefd stappenplan, wat ervoor zorgt dat je als ondernemer nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Je kiest met een ontwerp van Ultracom Webdesign Zeist voor kwalitatief webdesign. Zodat je in één keer goed zit, en niet voor onverwachte kosten komt te staan. Ook maanden later niet. Wij garanderen dat bij ons jouw doelen scherp in de gaten gehouden worden, van begin van het project tot het eind.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarbij we alle mogelijkheden zullen bespreken. Dit kan live samen om de tafel, of via beeldbellen, net hoe het jou uitkomt. We zijn ook werkzaam in Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Naarden en de rest van bijna heel Nederland.

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€9

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€499

Vanaf

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs