Webdesign

Hulst

Wanneer je op zoek bent naar een webdesigner die een website of webshop kan bouwen met een eerlijke kans op een sterke positie in de Google zoekresultaten, zoek dan niet verder. Wij begrijpen dat er meer belangen spelen dan slechts een stijlvol webdesign. Daarom bieden wij betaalbare SEO en ondersteuning bij het uitwerken van een marketingstrategie onder één dak aan. Zo houden we de lijnen kort en de kosten laag.

Over ons

Een opvallende

Bij onze webdesigners ben je in goede handen.

Bij Ultracom Webdesign Hulst willen we voor jou een rendabele webshop bouwen die volledig voldoet aan je wensen en doelen. Ook leveren wij gebruiksvriendelijke WordPress websites af zodat je binnen enkele weken al kan beginnen met bezoekers informeren, vermaken, of de mogelijkheid geven tot agendabeheer, nieuws volgen et cetera. Ook het bouwen van een patiënten systeem op maat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Natuurlijk is het prioriteit dat het ontwerp geheel responsive is en zich op elk draagbaar apparaat naadloos aanpast aan de scherm maat.

Onze diensten

Jouw CMS

is WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS (content management systeem) ter wereld. Ongeveer 29% van de websites zijn er op gebouwd. Dit CMS geeft je toegang tot meer dan 45.000 plug-ins. Deze populariteit heeft meerdere redenen. Zo is WordPress een open source systeem en gratis in gebruik. Dat betekent dat de code vrij beschikbaar is, zonder dat er rechten over betaald moeten worden. Developers van over de hele wereld schrijven er software updates voor en bouwen plug-ins. Dit zorgt ervoor dat je met WordPress de nieuwste ontwikkelingen in de technologie op de voet kunt volgen. Omdat WordPress ooit startte als blogsysteem, heeft het van opzet een streepje voor bij zoekgigant Google. Dat scheelt je in kosten, wanneer het tijd wordt je te richten op SEO.

Werkzaam door heel Nederland

Van idee naar uitwerking

Wat voor doeleinde je website ook dient, het is hoe dan ook je online visitekaartje als onderneming. Ongeacht of je er op gericht bent bezoekers van informatie te voorzien of commerciële doelen wilt behalen. Ultracom Webdesign Bureau Hulst voorziet in alle gevallen graag van zakelijk advies om tot gewenste resultaten te komen. Gezamenlijk onderzoeken we van idee tot uitwerking welke huisstijl en sfeer de website moet uitstralen. Na een oriënterend gesprek is de volgende stap het maken van een concept ontwerp. Als dit concept besproken en waar nodig aangepast is, is het tijd om het project volledig uit te werken.

Updates, back-ups, veilighouden

Onze service gaat nog een stapje verder wanneer je kiest voor één van onze onderhoudspakketten. Hiermee ben je namelijk voor een klein bedrag per maand verzekerd van een altijd snel ladende website of webshop die daarnaast vrij gehouden wordt van malware. Een webdesigner van Ultracom zal middels regelmatig uitvoeren van updates ervoor zorgen dat jouw website veilig gehouden wordt en periodieke back-ups houden de data ten alle tijden veilig.

Enthousiast geworden en wil je een bestaande website verbeteren of wil je een succesvolle webshop laten maken? Geef ons een belletje, of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met jou op. Laten we samen ontdekken wat er mogelijk is op het gebied van een resultaat gericht webdesign in Hulst.

Ultracom Webdesign & SEO Bureau is ook werkzaam in Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen, en de rest van Nederland.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€9

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€499

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs