Goedkope

website?

Op zoek naar een betaalbare, professionele webdesigner, maar ook goedkope website? Werk samen met Ultracom. We zetten onze expertises in om te zorgen dat een functioneel en succesvol webdesign ook voor de kleine ondernemer haalbaar is. Ons webdesign bureau beschikt over zowel de passie als de ervaring die benodigd is om je onderneming conversie en rendement te laten behalen.

Over ons

Een moderne

en Goedkope website?

Geen zorgen, dat is bij ons de Standaard.

Wil je nu ook een goedkope website laten maken die alle nieuwste snufjes en plug-ins bezit? Geef je onderneming een eerlijke kans op een vliegende start online en werk samen met Ultracom Webdesign & SEO Bureau. Bij ons ben je ervan verzekerd dat je webdesign volledig responsieve is. We leveren namelijk niet anders, het is bij ons de Standaard. Responsief webdesign betekent zoveel als je bezoekers alle gebruiksvriendelijkheid te bieden door te zorgen dat het webdesign met alle schermmaten mee schaalt en vloeiend blijft werken. Of de bezoekers nu via smartphone, tablet of laptop surft, mag hierbij geen verschil maken in de UX. Klinkt vanzelfsprekend, en dat is het ook, maar helaas is nog niet elke webdesigner zich daarvan bewust.

Onze diensten

Betaalbare

webdesign

Neem de tijd om je te oriënteren voordat je de keuze maakt voor een webdesign bureau. Vele aanbieders claimen lage prijzen te hanteren, maar helaas draait dat vaak uit op goedkoop duurkoop. Websites die na enkele plug-in of CMS updates niet goed meer laden komen helaas vaak voor. Lange laadtijden hebben een negatieve invloed op je status bij Google, de zoekmachinegigant beoordeeld  de relevantie van websites onder andere op snelheid. We denken ook aan je webhosting. Hosting speelt een grote rol op het gebied van laadsnelheid, en daarmee op je positie in de Googlezoekresultaten. Google beoordeeld de relevantie van websites o.a. op snelheid, technische indeling, content, lay-out, zoekwoorden, backlinks en meer. Werken met een webdesigner die daar vanaf de start van het ontwerp aandacht voor heeft, scheelt achteraf in de kosten.

Werkzaam door heel Nederland

Managed WordPress hosting

Zoals hierboven al benoemd spelen er vele zaken mee wil je een succesvolle en goed zichtbare website of webshop laten maken, die conversie gericht is.
Ultracom Webdesign & SEO Bureau ondersteunt je graag in al deze aspecten. Het is bij ons ook mogelijk een Managed WordPress hosting pakket af te sluiten. Wij regelen dan alle zaken omtrent je website, van de juiste webhosting tot het periodieke website onderhoud om de website veilig te houden. Door het regelmatig uitvoeren van de nieuwste updates worden gaten in de beveiliging gedicht. Periodieke back-ups voorkomen verlies van data van zowel jou als bezoekers. Ook het regelmatig detecteren en verwijderen van malware zit in het pakket. Lees er meer over op de desbetreffende pagina.
Bij Ultracom ben je verzekerd van een website die conversie gericht ontworpen is. Met ons ervaren team wat behalve waardevolle kennis op het gebied van intelligent webdesign, ook de kennis van SEO tactieken in huis heeft. Hiermee is je nieuwe website straks niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt voor succes.

Het belang van website onderhoud

Als die webshop of website online gegaan is, zijn er nog enkele zaken om rekening mee te houden. Je platform moet veilig gehouden worden door het regelmatig uitvoeren van updates, deze werken het systeem bij, zodat er geen gaten in de beveiliging ontstaan. Je data hou je veilig door regelmatige back-ups te maken. Een voordeel van Ultracom is dat back-ups bij ons standaard uitgevoerd worden voor de klant! Het is daarnaast ook mogelijk om voor een voordelige prijs de website geregeld te laten scannen op malware en ook de benodigde updates uit te laten voeren zodat de website veilig blijft in de toekomst. Lees hier meer over op de pagina WordPress Onderhoud of WordPress Beveiliging.

Als je ook de webhosting door Ultracom laat verzorgen ben je nog voordeliger uit, want dan zitten alle bovengenoemde services in een pakket. We bieden Managed WordPress hosting, op die manier wordt je als ondernemer volledig ontzorgt.

Wil je nu ook goedkoop een website laten maken of een bestaande website laten optimaliseren? Laat je gegevens achter in het contactformulier.

Wij zijn werkzaam door geheel Nederland, dus ook in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtEindhovenMaastrichtEnschedeZwolle en Groningen.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€9

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€499

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs