Goedkope webshop

laten bouwen

Welkom bij Ultracom, het ervaren webdesign bureau dat een professioneel webshop design betaalbaar maakt voor elke ondernemer!
Op zoek naar een modern en conversie gericht webshop design? Werk samen met onze webdesigners en programmeurs en profiteer van hun expertise.

Goedkoop een webshop laten bouwen

WordPress Webwinkel

Webshop laten bouwen?

Bij Ultracom kan het voordelig!

Ultracom Webdesign Bureau zorgt voor een perfecte webwinkel met professioneel en kwalitatief webshop design, voor een eerlijke prijs. Het hoeft niet veel te kosten als u samenwerkt met één van onze webdesigners. Wij kunnen de prijzen laag houden omdat wij alle benodigde expertises onder één dak hebben.

Er zijn veel particulieren en bedrijven die een webshop willen laten bouwen die goedkoop is. Het is begrijpelijk dat ondernemers niet teveel geld willen besteden, maar het mag natuurlijk nooit ten koste gaan van de kwaliteit en functionaliteit van het ontwerp. Uit ervaring weten wij dat ondernemers vaak binnen afzienbare tijd wederom moeten investeren in de verbetering van diezelfde webwinkel.

Goedkope webshop laten bouwen, maar dan vakkundig geproduceerd? Neem contact op via info@ultracom.nl

Webshop laten bouwen

Onze expertise

100% tevredenheid

Een professionele webshop laten maken door Ultracom betekent toegang krijgen tot een gebruiksvriendelijk CMS. 

Op het moment dat u een webshop wilt laten maken, is het belangrijk dat alle facetten van deze online winkel professioneel én conversie gericht zijn. Dat is onze expertise en dat zorgt voor 100% tevredenheid bij onze klanten. Wij ontzorgen u graag op elk gebied door onze ervaring breed voor u in te zetten.

Zo denken wij ook graag mee over de huisstijl u wilt terugzien in de webwinkel, alsook de inhoud, teksten, afbeeldingen, video’s en overige functionaliteiten.

Werkzaam door heel Nederland

Eigen webwinkel beginnen

Een blije klant levert altijd meer winst op aan uw zaak, en om te zorgen dat de klanten tevreden blijven, is het zeer belangrijk het technisch aspect scherp in de gaten te houden. Hierbij mag u denken aan zaken als laadsnelheid en gebruiksvriendelijkheid (UX). 
 
Alle producten op de pagina moeten intuïtief goed vindbaar zijn. De klant gaat simpel gezegd voor gemak. Als u daarvoor zorgt, en daarbij de doelgroep in gedachten houdt, levert u dat zeker de conversie op die u voor ogen had. Bij Ultracom Webdesign Bureau focussen we ons op het aantrekken van gerichte bezoekers naar uw webshop. Om die vervolgens met slim geplaatste call-to-action elementen op uw website te verleiden tot het doen van (extra) aankopen. Zo worden bezoekers betalende klanten.
En dat is natuurlijk het uiteindelijke doel dat we gezamenlijk voor ogen houden.
 
Kiest u voor een webdesigner van Ultracom dan kunt u een goedkope webshop laten bouwen die technisch uitstekend in elkaar zit.

Webshop laten maken met WordPress 

De webshop die wij voor u zullen bouwen wordt gemaakt op het bekende open source CMS WordPress, met de plug-in WooCommerce.

WordPress is een gratis CMS waardoor u verder geen maandelijkse kosten heeft maar wel profiteert van een zeer groot gebruikersbestand. De functionaliteiten en mogelijkheden evolueren voortdurend en die nieuwste technologieën komen ook beschikbaar voor WooCommerce. Deze ontwikkelingen worden namelijk meegenomen in de regelmatig uitkomende updates van de software, zodat uw website automatisch mee profiteert van de vernieuwingen.

Een webwinkel laten maken doe je bij een programmeur die de kneepjes van het vak begrijpt. Bij Ultracom maken we altijd webwinkels die aan alle bovengenoemde eisen voldoen. Met de keuze voor een professioneel webshop design bent u goedkoper uit op de lange termijn. Het toevoegen en koppelen van alle bekende betaalmethodes zoals IDEAL, SPEA, AFTERPAY et cetera is iets wat u beter aan de ervaren webdesigner kunt overlaten.

Zowel bij het oriënterende gesprek als tijdens het proces blijven we met u in gesprek om een helder beeld te krijgen van uw wensen, doelen en doelgroep.

Na het eerste gesprek wordt er een concept gemaakt. Als u dit concept heeft goedgekeurd begint het proces pas echt en heeft u binnen enkele weken de beschikking over een webshop waar u compleet tevreden mee bent.

 

Wilt u uw eigen webwinkel starten? Door samen te werken met Ultracom Webdesign Bureau heeft u de zekerheid dat u zult beschikken over een professionele, zorgvuldig opgebouwde webwinkel.

U kunt direct een offerte aanvragen door bovenin rechts op de button te klikken (Offerte aanvragen) of telefonisch contact met ons op te nemen op 06-87234243. Onze specialisten zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€9

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€499

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs