Webshop

laten maken

Welkom bij Ultracom een betrouwbaar en ervaren webdesign bureau.
Wilt u een moderne stijlvolle website of webshop laten maken voor een goede prijs, dan zetten wij graag onze expertises voor u in!

webshop laten maken

Webwinkel met WordPress

Webshop laten maken?

Kies voor Ultracom, kies voor succes.

Een webshop laten maken heeft vele voordelen, het kan er zelfs voor zorgen dat u niet langer afhankelijk bent van een fysieke winkel en de bijbehorende kosten.

Een webwinkel is goedkoop in het onderhoud en u bespaart kosten aan personeel. Doordat u uw webshop laat maken met WordPress kunt u het beheer hiervan geheel zelf afhandelen. Toch is het maken van een professionele webshop een intensief proces, waar u de juiste partij voor nodig heeft.

U zoekt een WordPress website of webshop waar u zonder technische ervaring zelf mee uit de voeten kunt. Met de plug-in van WordPress, WooCommerce, krijgt u toegang tot een geweldig Content Management Systeem. Dit CMS is zo ontworpen dat websites die erop gebouwd zijn een streepje voor hebben bij de zoekmachines.

Onze diensten

Het resultaat

100% tevredenheid

Bij Ultracom Webdesign Bureau kunt u een professionele en functionele webshop laten bouwen met hoge conversie. Elke webdesigner van ons heeft uw wensen en doelen voorop staan.

Logica dicteert dat een webshop laten maken draait om het behalen van resultaat. Om dit te bereiken moeten er gerichte bezoekers getrokken worden, die vervolgens subtiel door de online winkelomgeving worden geleid. Call-to-action elementen op de pagina halen ze vervolgens over tot het doen van (extra) aankopen.

Een webwinkel laten maken doet u best bij een webdesign bureau dat uw wensen begrijpt. Ons persoonlijke doel is 100% tevredenheid behalen bij onze klanten.

Werkzaam door heel Nederland

Webwinkel beginnen met Ultracom

Een webshop heeft het hoofddoel om conversie te behalen en zo omzet te generen. Dat is waarom ondernemers een webwinkel beginnen. Klinkt simpel genoeg, maar daar komt nog best wat bij kijken. Wij ondersteunen u graag in vele facetten daarvan. 
 
Ultracom voorziet in alle gevallen van professioneel advies om tot optimale resultaten te komen. Samen met u stellen we een marketingstrategie op en bekijken we in welke uitstraling en huisstijl de webshop gevat moet worden. Na het eerste oriënterende gesprek gaat onze webdesigner direct aan de slag met een concept ontwerp. Als het concept ontwerp dan volledig naar wens en goedgekeurd is door u en wordt de webshop gemaakt.
 
Wanneer de technische opzet van het webdesign van de webshop voltooid is, is het tijd om de betaalmethodes als IDEAL, SPEA en AFTERPAY te koppelen. Naast geprijsd moeten de producten die u aanbied natuurlijk ook voorzien worden van een complementaire beschrijving. Daarvoor bestaat er de mogelijkheid om de teksten onder de afbeeldingen door onze specialisten te laten schrijven. Ook maken we u natuurlijk wegwijs in het zelf aanpassen van de content van uw website.
 
U heeft bij Ultracom de mogelijkheid om te kiezen voor één van onze onderhoudspakketten. Op die manier bent u ervan verzekerd dat alle software updates, back-ups van data en de beveiliging van uw webshop op een professionele manier verzorgd wordt. Meer informatie over de inhoud van de verschillende pakketten kunt u lezen op onze pagina over website beveiliging en op de pagina over website onderhoud.
 

Conversie gerichte webwinkels

Bij Ultracom Webdesign bureau bouwen we webwinkels die aan alle bovengenoemde eisen voldoen. Ons professionele webshop design is in zeker goedkoop te noemen maar zorgt ook voor financieel voordeel op de lange termijn. U weet namelijk zeker dat u in één keer goed zit omdat het ontwerp van uw webshop vanaf de start is ingericht om conversie te behalen en Google te behagen. En dat laatst genoemde gaat u enorm voordeel opleveren wanneer u kijkt naar SEO & marketing. Er hoeft namelijk niet achteraf van alles aan gepast te worden aan het ontwerp van uw online winkel om die te optimaliseren voor Google. Dit betekent dat SEO werkzaamheden in de toekomst minder zullen kosten. 

Wanneer u uw eigen webwinkel start met hulp van Ultracom heeft u de zekerheid dat u zal beschikken over een professionele, zorgvuldig opgebouwde webshop.

Nieuwsgierig geworden en behoefte aan een informatief en uiteraard vrijblijvend gesprek? Kies bovenin rechts op deze pagina voor Offerte aanvragen of bel ons op 06-87234243 en kom erachter wat de mogelijkheden zijn voor een modern webdesign voor uw webshop.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€9

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€499

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs