Website laten maken

Amsterdam

Wil je een webshop laten maken door ons ervaren team van webdesigners, programmeurs, creatieve schrijvers SEO-specialisten, dan krijg je een webdesign wat volledig naar smaak zal zijn en wat bovendien zo goed mogelijke conversie zal opleveren.
Een WordPress website laten maken doe je bij Ultracom Webdesign Amsterdam, we gaan tot het uiterste voor onze klanten.

Over ons

Een effectieve

webshop laten maken in Amsterdam?

Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop!

Bij ons staat klant vriendelijkheid op de eerste plaats. De wensen en doelen van onze klanten zijn leidend in het samen werkingsverband. We hebben een platform ontwikkeld wat de content uitwisseling zo makkelijk mogelijk maakt en waar je bovendien het website ontwikkel proces stap voor stap kunt volgen. Dit maakt het helder en inzichtelijk waar je investering precies heen gaat en geeft je de kans om maximaal betrokken te zijn en op elk moment input te geven. Elke opmerking of vraag wordt gegarandeerd direct of binnen enkele uren beantwoord.

Onze diensten

Jouw plannen

onze ervaring

Doordat we altijd volgens een vast stappenplan werken kunnen we garanderen dat deadlines bij Webdesign Bureau Amsterdam altijd gehaald worden. Direct bij kennismaking met je webdesigner, die het hele proces bovendien je contactpersoon en spin in het web tussen je en de andere specialisten zal zijn, krijg je een uitgebreide bespreking over de mogelijkheden. Nadat je plannen, ideeën en wensen doorgesproken zijn wordt er een concept ontwerp gemaakt. Wanneer dat goedgekeurd is (na hier en daar wat aanpassingen) kan het echte website of webshop bouwen beginnen.

Werkzaam door heel Nederland

Zoekmachine optimalisatie

Het is absoluut nodig dat een website zo Google-vriendelijk mogelijk is. Veel ontwerpers letten in eerste instantie voornamelijk op het esthetische aspect van een website en proberen deze dan achteraf aan de wensen van Google aan te passen. Dit is niet de juiste volgorde, omdat de gehele opzet, algemene structuur en gebruikte techniek van het design een prominente rol spelen in zoekmachine optimalisatie. Deze zaken moeten 100% op orde zijn, wil de website geïndexeerd worden. We besparen onze klanten extra kosten door voor de lancering onze SEO & marketing specialisten al bij het ontwerp te betrekken en van daaruit de juiste keuzes te maken. Lees meer over het gebruik van keywords, high ranking backlinks, de voor- en nadelen van betaalde advertenties en andere zaken die belangrijk zijn voor een goede vindbaarheid, op onze pagina SEO & Marketing.

Het website onderhoud uitbesteden

Na enkele weken werk is het eindelijk zover: de website of webshop gaat online! Na de benodigde uitleg om wegwijs te worden in het CMS WordPress zul je ontdekken dat ook zonder technische voorkennis dit CMS makkelijk te bewerken is. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen bij vragen, en ook na oplevering zijn we altijd bereid kleine aanpassingen in je content gratis te doen. Daar doen we niet moeilijk over, want zoals beloofd, bij ons staat klant vriendelijkheid voorop.

Wanneer je een webshop hebt en dus geregeld aanpassingen in de content moet doen, of als je gewoon geen tijd of zin hebt om het periodiek onderhoud van je website zelf te doen, is een onderhoudspakket wel wat voor je. Denk daarbij aan regelmatige updates en back-ups die uitgevoerd moeten worden om je data veilig te houden. Ook het verwijderen van malware is dan onze verantwoordelijkheid. Voor een klein maandelijks bedrag heb je dan verder geen omkijken meer naar het onderhoud van je website. Lees er meer over op de pagina WordPress Onderhoud en WordPress Beveiliging.

Zin in een vrijblijvend gesprek boven een kop koffie? Laat je gegevens achter in het contactformulier om teruggebeld te worden. We kunnen dan samen om de (virtuele) tafel eens bekijken wat de mogelijkheden zijn om ook voor jouw onderneming een succesvolle website te bouwen.

Behalve in Amsterdam is Ultracom Webdesign Bureau ook werkzaam in AlkmaarAlmereAlphen aan den Rijn, RotterdamDen HaagUtrecht en de vele andere plaatsen in Nederland.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€9

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€499

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs