Website laten maken

Goes

We zijn Ultracom website laten maken Goes, expert in het maken van WordPress websites en in het bouwen van goed lopende e-commerce systemen voor webshops. Met onze expertise en resources zijn de doelen die je voor ogen hebt met je website zeker te bereiken. Behalve webdesign verzorgen we voor onze klanten ook hosting, SEO, marketing, website onderhoud en website beveiliging.

Over ons

Een opvallende

webshop laten maken in Goes?

Werk samen met een gespecialiseerd team.

Hét grote voordeel van samenwerken met Ultracom is dat we alles onder een dak bieden voor het creëren en onderhouden van een moderne website of webshop. Ons ervaren team staat tot je beschikking voor een fractie van de prijs die je bij sommige concurrenten vind. Omdat we de lijnen kort houden en niet veel hoeven uit te besteden kunnen we een webdesign maken voor een vriendelijke prijs. We kunnen je op veel verschillende gebieden van dienst zijn. Zo hebben we iemand in huis die je kan ondersteunen in het uitdenken van een marketingstrategie. Ook voor het sparren over huisstijl en het ontwerp van visitekaartjes of logo staat er iemand tot je beschikking. Vanaf de start van je project zorgt de SEO-specialist dat de juiste zoekwoorden, backlinks en andere troeven worden ingezet om je website zo goed mogelijk Google Friendly te maken. Onze allround aanpak is onze troef.

Onze diensten

Een plezierige

samenwerking

Door onze ruime ervaring in het vormgeven en onderhouden van zeer uiteenlopende websites, van nieuwssites, blogs en patiënten systemen tot e-commerce, hebben we onze eigen gestructureerde werkwijze ontwikkeld. Hierdoor kunnen we verzekeren dat deadlines bij Ultracom Webdesign Goes altijd behaald worden. Binnen enkele weken heb je toegang tot je eigen webshop of website! De voortgang van de bouw van de website kun je stap voor stap volgen op ons speciale project platform.

Werkzaam door heel Nederland

Website in de lucht! Whats next?

Zodra je website in de lucht is zullen er diverse andere zaken op je af komen. Hoe zorg je dat je nieuwe website daadwerkelijk gevonden wordt door potentiële bezoekers wanneer er relevante zoektermen gebruikt worden op Google? SEO (search engine optimization) met andere woorden zoekmachineoptimalisatie is geen éénmalige actie, maar een met regelmaat terug komende bezigheid. Als je je met moeite bemachtigde hoge plaats in de zoekresultaten wilt behouden tenminste. Het internet staat geen dag stil en de positie van je website vergeleken met de concurrent dus ook niet. Lees meer over dit onderwerp op onze pagina SEO & marketing.

Een aspect waar zeker ook de nodige aandacht naar uit moet gaan, is het onderhoud van je website. Dit is belangrijk om te zorgen dat deze behalve snel blijft laden, ook veilig gehouden wordt. Een belangrijk onderdeel daarvan is bijvoorbeeld het uitvoeren van updates op je CMS WordPress. Deze updates komen met enige regelmaat uit en beschermen je platform tegen aanvallen van hackers door gaten in het CMS te dichten.

Aandacht voor de ondernemer

Wanneer je kiest voor een webdesigner van Ultracom Webdesign Bureau Goes zit je op alle fronten goed. Het is voor ons prioriteit om het jou als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken je online doelen te behalen. Met een aantrekkelijk en professioneel webdesign op maat, wat past bij de vooraf besproken wensen en doelen. Een webdesign wat bovendien volledig responsive is en dus op allerhande apparaten zich direct aan de scherm maat aanpast. Hierdoor gaat er niets aan functionaliteit verloren, of de bezoeker nu met laptop, tablet of smartphone naar je pagina surft. Jouw persoonlijke wensen en doelen zullen altijd centraal staan bij het gehele ontwerp proces.

Zin gekregen om je bestaande website te verbeteren of wil je een webshop laten maken? Laat je gegevens achter in het contactformulier of bel even. Je komt er direct achter wat de mogelijkheden zijn bij Ultracom website laten maken Goes.

Ultracom Webdesign & SEO Bureau is ook werkzaam in Middelburg, VlissingenTerneuzenHulst, en de rest van Nederland.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€9

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€499

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs