Website laten maken

Ede

We zijn Ultracom voor website laten maken in Ede. Voor een eerlijke prijs kun je bij ons een website of webshop laten maken, ook de beste managed WordPress hosting voor je website die bij ons geregeld kan worden. Voor de SEO en marketing daarvan laten verzorgen. Laat een webdesigner voor je aan de slag gaan en binnen enkele weken zul je de beschikking krijgen over een professionele WordPress website.

Over ons

Een professionele

webshop laten maken in Ede?

Gegarandeerd tot in de puntjes verzorgd.

Voordat we aan de slag gaan met je ideeën, brengen we samen in kaart wat het doel en de strategie van je website gaat zijn. Is dat informeren of verkopen of iets anders en wat is daarbij de doelgroep? Het vinden van een persoonlijke stijl, een huisstijl is een eerste stap. Eventueel heb je ook visitekaartjes of een logo nodig dat is allemaal voorstelbaar met onze collega’s van de grafische afdeling. Ultracom Webdesign Bureau is sinds kort ook werkzaam in Ede, maar je kunt ook bij onze webdesigner in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zwolle, Arnhem en vele andere plaatsen terecht.

Onze diensten

Een webshop

onderhouden

Ook zonder technische voorkennis moet je na oplevering makkelijk zelf met je website overweg kunnen. Dit is goed te doen met het CMS WordPress, na een korte introductie gaat dat zeker lukken. Je kunt ook bij ons terecht als je het aanpassen (of compleet laten schrijven!) van content liever uitbesteed. Kleine aanpassingen doen we geheel gratis, maar voor regelmatige content wissel of het uitvoeren van periodiek onderhoud (denk aan updates en back-ups, malware verwijderen), kun je het best een onderhoudspakket aanschaffen. Dan zorgt een webdesigner voor een vast bedrag per maand dat je website altijd snel en veilig blijft.

Werkzaam door heel Nederland

SEO om hoger op Google te kunnen scoren!

Wanneer je kiest voor Ultracom Webdesign Ede, geven we je website of webshop de beste start op het gebied van SEO-marketing en optimalisatie. Vanaf het begin van het ontwerp wordt er rekening gehouden met de eisen waarop Google een website beoordeeld, wat betreft plaatsing in de zoekresultaten. Van de overzichtelijkheid en structuur van je website, laadsnelheid, ook de strategie achter het gebruik van zoekwoorden en backlinks, alles wordt beoordeeld dus alles wordt door ons tot in de puntjes gecompleteerd. Onze ruime ervaring met het tevredenstellen van Google gaat je WordPress website of webshop een geweldige start positie geven.

Let wel, we zeggen start positie, omdat goede SEO een ontving business is. Google is namelijk altijd in beweging en je positie in de zoekresultaten dus ook. Daarom is het voorstelbaar om bij ons na oplevering een SEO-pakket af te sluiten. Voor een maandelijks bedrag zullen we dan geregeld de status van je website controleren en je positie blijven verbeteren door het gebruik van diverse SEO-tools. Via tussentijdse rapporten wordt je van de status en voortgang op de hoogte gehouden. Op de pagina van SEO & Marketing lees je meer over wat we daarin voor je kunnen betekenen.

Een goede voorbereiding

Dat was veel informatie maar toch nog maar het topje van de ijsberg. Geen zorgen, we nemen het allemaal rustig en met aandacht met je door voor we beginnen. Een goede voorbereiding is het halve werk en na een vrijblijvend kennismakings- en oriëntatie gesprek zal je verbaasd staan over de combinatie van voordelige prijzen en hoge kwaliteit diensten bij Ultracom Webdesign Bureau.

Enthousiast geworden en wil je een bestaande website verbeteren of wil je een succesvolle webshop laten maken? Geef ons een belletje, of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met jou op. Laten we samen ontdekken wat er mogelijk is op het gebied van een resultaat gericht webdesign in Ede.

Ultracom Webdesign & SEO Bureau is ook werkzaam in Apeldoorn, Nijmegen, Doetinchem, Arnhem en de rest van Nederland.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€9

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€499

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs