Website laten maken

Tilburg

Bij Ultracom website laten maken Tilburg kun je terecht voor werkelijk alles over het starten en runnen van een succesvolle webshop of een uitgebreid WordPress platform. We verzorgen voor onze klanten wanneer gewenst naast webdesign ook de marketing en SEO. Ook Managed Webhosting is een optie om te genieten van een snel ladende, stabiele website en een altijd bereikbare provider!

Over ons

Een professionele

webshop laten maken in Tilburg?

Zo ben je verzekerd van een goede start.

Een goed webdesign is belangrijk, omdat het weergeeft waar je bedrijf en merk voor staat, en uiteindelijk hoe je klanten je bedrijf zien en ervaren. Je website is in de meeste gevallen de eerste indruk die je bedrijf achterlaat aan potentiële klanten. Voor we van start gaan spreken we eerst uitgebreid de wensen en ideeën door, en hoe dat past bij de doelgroep. Het vinden van een huisstijl, is een van de eerste stappen. Een concept ontwerp een goede tweede. Naast een webdesign is ook een duidelijke marketingstrategie uitdenken geen overbodige luxe. Onze specialisten helpen daar graag bij. Natuurlijk behoren bijpassende visitekaartjes en/of logo ook bij de opties, net als SEO-werkzaamheden.

Onze diensten

Je website snel

& veilig houden

Na oplevering moet je zonder technische voorkennis gemakkelijk zelf overweg kunnen met de nieuwe website. Na een korte introductie gaat dat zeker lukken, het CMS WordPress is naast uitermate Google en SEO vriendelijk ook gebruiksvriendelijk. Natuurlijk staan we bij vragen altijd voor je klaar of dat nu direct na oplevering. Klantvriendelijkheid is bij ons een speerpunt. Om het jezelf als drukke ondernemer extra makkelijk te maken kun je overwegen het onderhoud van de website uit handen te geven. Sluit een maandelijks onderhoudspakket af en voor een klein bedrag heb je geen omkijken naar zaken als CMS & plug-in updates, periodieke back-ups en het verwijderen van malware. Zo ben je altijd verzeker van een snelle en veilige website.

Werkzaam door heel Nederland

Doeltreffende SEO

Een webdesign van Ultracom krijgt de beste start door vanaf het begin van het ontwerp onze ervaren marketing en SEO-specialisten te betrekken bij het design. Ook het laten schrijven van de content levert onverwacht hoge resultaten op. Zo zorgen we ervoor dat we aan alle eisen van Google, wat betreft plaatsing in de zoekresultaten, scherp tegemoet komen. Google let namelijk op de technische structuur van de website, de inhoud, de laadsnelheid van de pagina’s en het gebruik van backlinks en passende zoekwoorden. Alles wordt gecontroleerd en beoordeeld, dus alles wordt door ons tot in de puntjes geperfectioneerd. Bij SEO gaat het erom dat je on top of your game blijft. Het internet staat toch niet stil. Er komt in rap tempo concurrentie bij en het is broodnodig om actief aan de SEO en marketing te blijven werken om die met zorg behaalde positie, te behouden. Daarom is het ook mogelijk om bij Ultracom een SEO-pakket af te sluiten. Voor een klein maandelijks bedrag zullen we dan geregeld je positie blijven controleren en optimaliseren. Via tussentijdse rapporten wordt je van de huidige positie en behaalde voortgang op de hoogte gehouden. Lees er nog meer over op de pagina over SEO & marketing.

Een prettige samenwerking

Veel informatie? Geen zorgen, we nemen alles graag nog eens rustig (en geheel vrijblijvend) met je door. Neem contact op voor meer informatie of een oriënterend gesprek over je specifieke wensen en laat je verbazen over de mogelijkheden en hoge kwaliteit en eerlijke prijzen. Onze klanten ervaren de samenwerking als prettig is terugkoppeling die we uitermate vaak krijgen. Ook voor een systeem op maat of het aanpassen van een bestaande websites kun je bij ons terecht. Mogelijk is het huidige ontwerp nog niet responsief of is er ruimte om een betere conversie te behalen. Naast websites kun je bij ons uiteraard ook een webshop laten maken voor een goede prijs.

Zin gekregen om je bestaande website te verbeteren of wil je een webshop laten maken? Laat je gegevens achter in het contactformulier of bel even. Je komt er direct achter wat de mogelijkheden zijn bij Ultracom Webdesign Tilburg.

Ultracom Webdesign & SEO Bureau is ook werkzaam in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Helmond en de rest van Nederland.

Prijzen

Website Tarieven

MANAGED WP HOSTING

€9

Per maand

WORDPRESS WEBDESIGN

€499

Vanaf

Webdesign Nijmegen

Reviews

Wat zeggen

onze klanten?

Contact

Neem Contact met ons op

Blogs